Bazılarının çok komik soyadları var. Bugün birisine şahit oldum ama gülmemek için zor tuttum kendimi 😂
2 ay
Bazılarının çok komik soyadları var. Bugün birisine şahit oldum ama gülmemek için zor tuttum kendimi 😂
Cevap
4Cevap
severim.
seviyorum acaba tansu çiller gibi kocami soyadimi almaya ikna edebilir miyim diye düşünüyorum
Bunu kabul edecek erkek bulursan sakın kaçırma 😄
😄😄
Çocuklarım olsaydı eğer, onlara vermek isteyecek kadar çok seviyorum 🤪. Çocuklara çift soyadı getirilsin 🤪.
Oldu canım. Başka isteğin var mı 😄
Kadınlar da soyadını verebilmeli 🤪.
Rüya gör belki olur 😄
Bana ne, soyadımı vermek istiyorum 🤪.
Bunu kabul edecek erkek altın gününe de gitsin 😂
Ne baydınız ataerkillikle 🤪. Çift soyadının nesi kötü 🤪?
Çift soyadı ne ya? Brezilyalı futbolcu gibi çocuklar dolaşıyor sonra ortalıkta 😄
Tek soyadından iyidir 🤪.
Tek soyadı iyidir 😄
Anaerkillik iyidir 🤪.
Değildir 😄
Sonuna kadar anaerkilliği savunacağım 😹🤘.
O zaman uzun sürmeyecek savunman 😄 çünkü öyle uzun uzun savunulacak bir şey değil 😂
Yoo, çift soyadını ve anaerkilliği savunacağım, hatta aşılayacağım 🤪.
Zehirleyeceğim demek istedin yani 😄
Ataerkillik zehir asıl 🤪.
Yüzyıllardır sürmüş gelmiş. Neresi zehir 😄
Yav bırak 🤪. Eski Türklerde anaerkillik hâkimdi 🤪. Geri getireceğim bu sistemi, inat ettim 😹.
İşin çok zor 😂
Sonuna kadar savaşacağım 🤪.
Hadi hayırlısı 😂
Evet seviyorum. güzel bir soyadım var 😄
Herkese nasip olmaz. Kıymetini bil 😄
Haklısın. Saol , bilirim 😅
Ortaokulda vardı bebiş di çocuğun soy adı
Ben de bugün danabaş soyadlı biriyle tanıştım 😂
Muhtemelen bu soyadını koyan dedesinin danasının ismi danabaştı ve adamın muhtemelen çok sevdiği danası öldüğü için soyadını danabaş korumuştur
Başka açıklaması olmaz
Bir insan niye bu soyadını alır ki diye düşündüm durdum gün boyu ve bu açıklama çok mantıklı geldi
Eskiler öyleydi sevdiği biri öldüğü zaman çocuğa o kişinin ismini verirlerdi ama bebiş için çok mantıklı bir acıklamam yok
Uzun zamandır bebek isteyip bebeği olmayan bir ailenin sonunda bir şekilde olduysa ve soyadı kanunu çıktığı zamana denk geldiyse ondan olmuş olabilir bence. Ya da bu sebepten lakabı kalmıştır sonradan kanunla soyadı olarak almıştır
Çok saçma olur bu bebiş değilde bebek olurdu ben söyle düsündüm nanoş travesti insanlar olurya muhtemelen öyle bir dedesi vardı tatlım şekerim diye konuşurksr Kemal Sunal zamanındaki fimleri izlersen
Bebişim tatlım şekerim diye hitap ederler genelde eski toplar
Seviyorum
Seviyorum
Evet
Elbette
Seviyorum
Seviyorum
Seviyorum
Evet güzel
Neydi soyadi
Danabaş 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soyad konusu hep hassas oluyor 😂 Ben kendi soyadımı seviyorum ama gençken çok dalga geçen olurdu, sonra karakterimle özdeşleşince sahiplenmeye başladım. Senin de birine gülmemek için kendini tutman normal ama empati kısmı önemli 🙈 Yarın öbür gün senin soyadınla da biri gülebilir. En güzeli içinden gülüp geçmek 😄💙