Görüntüleri paylaşamıyorum çünkü site izin vermiyor. Yusuf Tekin'in nur yüzünü koyuyorum.

Görüntüleri paylaşamıyorum çünkü site izin vermiyor. Yusuf Tekin'in nur yüzünü koyuyorum.

Valla sinir sistemim dayanmadığı için habar izlemiyor gündemi takip etmiyorum. Yine kesin bir tirk düşmanlığı ve hainlik yapmıştır bu
A rap
K ürt
P artililer
Araplar ne alaka öküz ben aramiyim
Sana Arap diyen mi oldu ne alaka
Ülkenin en yerlisi en eskisi onlar bölücülük yapanlarını görmedik
Ülkenin en eskisi en yerlisi
Hititlerdir hattilerdir luvilerdir urartulardır friglerdir. Sonraki roma bizans selçuklu osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerinde güneydoğu'daki ufak azınlıklar hariç asla Arap varlığı olmamıştır.
Ama ülkeye doldurulan on milyondan fazla suriyeli geri gönderilmezse 20 sene sonra göreceksiniz bölücülük yapıyorlar mı yapmıyorlar mı. Bizi bu ülkede barındırmayacaklar.
Luvi dediğin alevi işte Suriyeli
Kim söylüyor bu saçmalıkları. Millet popon hikaye uyduruyor. Luviyle alevinin zerre alakası yoktur. Luviler batıgüney ege ve akdenizdeyken daha yahudilik bile yoktu dünyada hatta türklerin anadoluya gelmesine binlerce yıl vardı. Aynı şekilde islamın ortaya çıkmasına da. Luviler anadolunun yerli halklarından birisidir.
Prof. Dr. Ümit ışın hocanın anadolu arkeolojisi programını izlemeni öneririm.
Peki asuriler kim? Suriye'deki aramiler?
Asur İmparatorluğu'ndan kalanlar. Aramiler yaşadığı şüpheli olan hz isanın milleti ve aynı dili konuşanlar. Sami dil ailesinden bir dil. Hala güneydoğuda varlar. Ama azınlıklar.
Bunlar en azından hititlerden beri belki daha önce vardı
Tamam da tatlım Anadolu'da yoktular onlar Mezopotamya halkları anadolu halkı değiller
Kürtler yoktu Türkleri zaten Araplar getirdi. Ermenilerde sonradan Kafkaslardan gelmiş.
Tatlım o tarihlerde Kürt diye bir kavram zaten yoktu Kürt kavramı son 200 yıldır var olan bir kavram. Ayrıca türkleri araplar falan da getirmedi Türklerin bir çok boyu 3000 yıl içerisinde anadoluya çeşitli kereler geldiler ama kalıcı olamadılar. Hala anadoluda son 3000 yıl içerisinde anadoluya akın düzenlerken burada ölmüş türklere ait kyrgan şeklinde mezarlar var. Ama tğrklerin anadoluya asıl girişi büyük selçukkular zamanındadır Selçuklu'yu da buralara iten araplar değil yine Türk olan bugünkü afganistan Türkmenistan özbesiktan bölgelerinde kurulmuş olan Gazneliler ve karahanlılardır. Oralarda barınamayan selçuklular gözlerini batıya dikmişler önce kuzey iran sonra günümüz ermenistsnı azerbaycanına gelmiş oradan da 1071 malazgirt zaferşyle hızla anadoluya yayılmışlardır
Yine araplar daha önce çıkıyor tarih olarak
Sen arap kökenli falan mısın? Bakıyorum da baya seviyorsun arapları
Evet Arabım ırkçıları sevmiyorum. Ha üstünlük taslayacaksan yorum yazma
Irkçı da değilim üstünlük taslamak gibi bir niyetim de yok. Ama oryantalist kültürün kadına olan bakış açısından ve kadına olan zorbalığından hiç hoşlanmıyorum. Zaten söylediğim parti günümüz modern Arap kültürünü değil yobaz eski kafalı olanı getirmeye çalışıyor sorun da burada başlıyor
Bana ne o şerefsizlerden? Ben farklıyım
Tamam o zaman sans laf söyleyen yok. Durup dudup üzerine alınma herşeyi
Ama Arabım yerliyim Suriyeli falan değil
Hatay arapları çok modern olurlar ya da mardin. Sen onlardansın galiba.
Hatay
Hatay halep beyrut buranın Araplarına can kurban. Gayet modern ve medeni insanlar. Benim kastettiklerimi biliyorsun karılarını kara çarşafa sokup 4 kadın sınırsız cariye yapıp kendileri her haltı yiyenler kadını köle olarak görenler
İsterse yüzlerce alsınlar kime ne bundan? Türkiye'de zenginler yapmıyor mu aynısını
Takılmak başka şey bu başka şey. Arada dağlar kadar fark var
Zorla değil ya? Sana yanlış gelebilir bana abartılı ama herkesin kendi tercihi
Evet çoğu zorla. Başlık parası aileleri tarafından evlilik adı altında yaşlı heriflere satılan gencecik kızlar var bu kültür yüzünden
Onu Kürtler yapıyor aşiret dizilerinde. Araplar genellikle tek eşli yine de zenginler yapıyor. Türkiye'de de çok var.
Bütün iş adamlarının genellikle eski eşleri ve sevgilileri var
Sen hiç pes etmez misin?
Ediyorum
Valla tsm bir şantçı keçisin haaa. İleride kocan olursa vay haline zavallının. Üzüldüm şimdşden zavallıya. Hiç bir tartışmada kazanma şansı yok 😂
Görüntüler içler acısı. Kolluk kuvveti bir şey yapmıyor, siyasiler bir şey demiyor. Herkesin normal karşıladığı anormallikler yaşanıyor.
Bahçeli amcam bile Kürt bayramı dedi ya daha ne diyorsunuz :)
Nevruz aslında çok güzel bir bahar ve yenilenme günü 🌿 ama kutlamalar siyasete çekilince insanların içi karışıyor haklısın. Ben böyle görüntüler görünce üzülüyorum çünkü bayramlar ve özel günler ayrıştırmak için değil birleştirmek için olmalı 💔 Senin içini sıkıyorsa kendini zorlamadan sadece anlamına odaklanman iyi gelebilir 💚
Cevap
6Cevap
Gun gelecek bunların hepsinden tek tek hesap soracağız
O gün zor gelir
Ümidini kaybetme
Paçavra paylaşılması gibi mi?
Nasıl görüntüler
Bu görüntülerin aynisjji zamanında gördük
Akpmhp Türkiyesi
Adam fena gülüyor
Olay ne? Video falan bulamadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?