Arkadaşlar ben 28 yaşındayım bana ilgi duyan 48 yaşında bir adam var doktorluk yapıyor tam bilmiyorum ama sanırım evli kendinden 20 yaş küçük kıza ilgi duymak sizce pedofili belirtisi mi yani böyle birinin çocuklara da ilgi duyuyor mudur
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne alakası var. Yetiskinsin sonuçta. 20 den küçük olsan tamam daa. Yanlış düşünce bence
Ne sorduğumu anlamamışsiniz bana ilgi duyması normal zaten ama bu kadar yaş farkına ilgi duyması çocuklara da ilgi duyacağı anlamına gelir mi dedim
İyi anladım sorunu. Ama diyorum ki bunu dusundurmeni gerektirmez. 60 yasindaki de 40 yaş kadınla ilgilenmesin o zaman. Ben farka odaklanmiyorum, iki taraftaki olgunluğa bakıyorum
Normal yani anladım biraz buluştuk falan ama devam etmiycem benim böyle bir ilişkiden beklentim az çok belli maddi yönde biraz duygusal yönde olur ama onun para vb birşeyler yapmak gibi bir derdi yok sadece cinsellik istiyor sence devam etmelimiyim 🙄
Dedigin gibiyse devam etmen çok yanlış olur. S3ni bu saatten sonra hayat ortağın olarak görecek biri olmalı. Tamam evlilikte cinsellik olur zaten ama onun dışında da çok şey olmalı.
Kısmen Maddi olarak düşünmen yanlış değil. Rahat Bi yaşam hakkın var sonuçta. Beklentilerini karşılamıyor gibi bence
Zaten evli bu adam büyük ihtimalle o yüzden tek beklentim maddi yönde onada hiç gönlü yok zaten bı daha 20 yaş küçük birini bulursa bulsun bakalım ben ayrıldım sanmıyorum ya 20 yaş küçük kızın ona bakacağını metres olmak istese bile yaş olarak yakın birini seçer herhalde
Yaa bak , aklı olsaydı sadece cinsellige bakmazdı. Yani 20 yaş kendinden küçük birini Bi daha rüyasında görür bence de.. ayrıca sen evlilik gecirmemissin kız dediğine göre. Gönül eğlendirmek istiyor paşa bey. Sen neden öyle Bi tercihte bulunuyorsun ki.. gençsin bakarsın, durumu iyi olan daha genç bekar biri mi yok ki
Yok bekarım ben zengin bulmak için zengin ortamları lazım 😃
E biraz öyle ama kısmet ya belli olmaz. Eskiden her kadını ne hakimler savcılar doktorlar isterdi dii mii..
Bana göre 30 a kadar nasip kovala. 40 yaş civarı idealdir. Sabır sorunun yoksa olur olur 😄
40 çok geç olur ya 33 32 idealdir bence ya zaten zengin zengini alıyor hakim savcı dediğininde bir numarasi kalmadı artık 150 milyar maaşla zengin olunmaz ki
Yaa eski zaman göre dedim zaten, o zamanlar en popüler onlardı, 40 yaş erkek için dedim bu arada. Yani kendi yaşınla 40 yaş arası erkeklere bak bence. Hayırdır yani Bi de sen nasıl Bi zenginlik istiyosun mk. Sen zengin olsaydın ya bari
Heh değilim bende zengin o yüzden o kadar zengin istemeyede hakkım yok ya 40 li yaşlarda iş adamlari falan çok çekici oluyorda bize düşmez 😄
Onları düşürmek de zor mu zor. Kurt hepsi.. nasıl zengin oluyorlar o kadar dii mi 😄
Hayatta nolcağı hiç belli olmaz..
24 yaşımda atandım ve 5 yıla yakın kamuda çalıştım, şimdi 1 yildır kendi işimi yapıyorum mesela. Nasip kısmet hepsi, yaş tecrübedir sadece
Zenginlikleri genetik biraz öyle çalışmayla zengin olunmaz biraz nasip tabi de onlarda zaten evlilik sözleşmesi falan yapıyorlar ya ben hiç öyle zengin soylu ailelerin Fakir kızlarla evlendiğini görmedim vardır tâbi de azdır yani bana kimler kimlerle evleniyor dedi bir tanıdığım bende güzellik varda işte gören yokki😀
Öyle aynen dediğin gibi. Benim de babam sagolsun. Aileden gelmedi mi çok zor gercekten. Yaw madem çok güzelsin neden yaa bak şimdi bunların gözleri kormüş hakikaten demek ki paradan başka bisey görmüyorlar. Kör olasıcalar 😄😄
Ben hayatımda iş adamı görmedim ki hiç yani öyle ortamlarda bulunmadım ama güzellik de göreceli bir şey 160 boyundayım kıvırcık saçliyim iri gözlüyüm dudaklar burun cilt falan çok güzel yani gören herkes çok güzel buluyor beni balık etliyim biraz yani yüzüm baya güzel ama fiziğim öyle manken gibi değil yani yüzüm ön planda
Yaa kusura bakma da tarif etmenle bile insanın canı çekiyor. İri gözler kıvırcık saçlar mmm
Canım yani kim manken gibi ki yani, simdi eğri oturup doğru konuşmak gerek ideal kadın olarak tarif ettin bence kendini
Erkekler de manken olsun istiyo ama ellerine geçmiyor maalesef kursaklarında kaliyor öylece😄😄
Heh iş adamı için de manken gibi olmak lazım yani yoksa herkes ortalama boy olarak 160 zaten benim seçiciligim saçlarım çok farklı yüzüm çok güzel anca böyle fark atıyorum
Yaa tamam mnk çok zengin olmasın seninki de ama yaa 😄
Sen manken değilsin, o da çok zengin değil oh ne güzel tam uydu bence mdjsjsj
Güzel gözlerine kurban vazgeç iş adamı sevdasından 😄
Gözlerin ne renk 🙄
Kahverengi ama dönüyor elaya makyaj yaptığımda ya da gün ışığında kirpiklerim çok uzun yani iş adamıninds seviyeleri var orta yollu olsun işte 😄
Yaaa yolcam o kirpiklerini 😄😄
Kimse yolamadii 😂
Yaa yoldurcaksın bana ama çok çirkin olacaksın ondan sonra da 😄
Rahat rahat dersin tabi yolamadı kimse diye. Bi eleme geç de gör neler yoluyorum 😂😂
28 yaşında kendini cocuk mu görüyorsun
Ne sorduğumu anlamamışsiniz bana ilgi duyması normal zaten ama bu kadar yaş farkına ilgi duyması çocuklara da ilgi duyacağı anlamına gelir mi dedim
Pedofili 18 yaş altı olanlar için kullanılır