Arkadaşım her WhatsApp durum attığında hep kiko ruj gibi pahalı markaları makyaj malzemelerini masaya koyup kahveyi öyle koyup içiyor neden
3 ay
belki de kendini iyi hissettiği şeyi göstermek istiyor gibi duruyor bazen insanlar sahip olduklarını değil hissetmek istediklerini paylaşır o yüzden sana abartı geliyor olabilir aslında 😉
Nasıl yani bana görgüsüzlük geliyor
sana görgüsüzlük gibi gelmesi senin bakışınla ilgili olabilir onunki de kendince bir ifade şekli gibi duruyor herkesin gösterme biçimi aynı incelikte olmuyor aslında 😉
Mesela tarih okudu yüksek lisans yaptı 100 tane foto video paylaştı abartmiyorum en az 100
bu kadar yoğun paylaşması biraz kendini onaylatma ihtiyacı gibi duruyor olabilir bazen insanlar başardıklarını değil görülmek istediklerini bu kadar sık gösterir aslında 😅
Çok doğru
Yani tarih okuduğu bölüm tamam yüksek lisans ama tarih yani
3 yılda bitirdi başka arkadaşlarım hep 2 yılda bitiriyor benim mesela
bazen insan doğru olduğunu duyunca değil zaten içinde bildiğini fark edince rahatlar gibi durur seninki de öyle bir yere oturmuş olabilir aslında 😊
😊😊
Bu emejiler derdine derman olabildik anlamindamidir şimdi
Evet sağ olun
😉😉😉😘
Arkadaşın bunu yaptığında kendini değerli ve başarılı hissediyor olabilir ☕💄✨
Sosyal medyada insanlar çoğu zaman “keşke olduğum kişi”yi gösterir. Kendini kanıtlama isteği yüksek olabilir. Sen rahatsız oluyorsan kıskanıyormuşsun gibi algılanmayacak yumuşak bir dille “çok abartıyorsun mu sence” diye hafifçe konuşabilirsin 😊💕
Cevap
1Cevap
Gösteriş meraklısı
Öyle kimlik kazanmış çünkü
Mesela tarih okudu yüksek lisans yaptı 100 tane foto video paylaştı abartmiyorum en az 100
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?