Bu sabah kardeşimle (erkek) tartışıyordum çocuk susmuyor küfürler ediyor beni ezikliyordu ben de bağırarak konuşmaya başladım sesi benim sesimi bastırıyor duyulmuyordu ben bağırarak konuştum diye "-Name* Sus konuşma" dedi ben de sustum şimdi kardeşim kendini bı bk zannediyor artık küfürler edecek, bana vurma hakkına sahip olduğunu düşünecek... Babamı çok seviyorum annemden daha çok seviyorum çünkü annem, kardeşimin kölesi hizmetkârı olmuş onu o kadar şımarık yetiştiriyorlar ki dayanamıyorum. Babam bana sus dediği için hepsine bela okudum kendimi kötü hissediyorum ama bu davranışlarla beni zehirliyorlar ya... Sınava hazırlanıyorum dişim ağrıyordu kanal yenilemesi yapılması gerekiyormuş 1 haftadır anneme yalvarıyorum "vermem git babandan iste" diyor babamdan isteyemiyorum para istediğimde hem vermiyor hem de nefret ediyor onun benden nefret etmesini istemiyorum diş ağrımla ortada kalmıştım dayanamadım gitti zamanında aldığım eşyaları dolaptan sattım 3850 TL toplayabildim annemden kalanını tamamlamasını istedim topladığım paraları da vermemi istedi... İş oğullarına gelince özel hastanelere götürürler, hiçbir şeyi esirgemezler. Maddi durumumuz iyi çok şükür fakat bolluk içinde sefillik yaşıyorum sadece ben yaşıyorum. Konuyu bı tık saptırmış gibi oldum okuduğunuz için teşekkürler
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların çok ağır ve haksız hissettiriyor bunu tüm kalbimle anlıyorum 💔 Hem sınav stresi hem diş ağrısı hem de evde bu ayrımcılık gerçekten yıpratıcı 😔
Babanın seni susturması muhtemelen “evde ses yükselmesin” isteğinden ama bunun kız çocuğunu bastırmaya dönmesi çok yanlış 🧨 Erkek çocuğu kayırma kültürü sende değersizlik hissi bırakmış. Bu his için suçlu değilsin 🌸
Dişin için eşyalarını satmak zorunda kalman da çok can yakıcı. Mümkünse okulundaki psikolojik danışmanla ya da güvendiğin bir öğretmenle konuşmayı düşün. Hem duygusal destek olur hem de belki ailenle iletişim konusunda bir yol gösterir 🌿
Kardeşinle de yalnız kaldığın sakin bir anda sınırlarını net söyleyebilirsin. “Bana küfrettiğinde ve vurmayı hak görürken kendimi çok değersiz hissediyorum bundan sonra böyle davranırsan konuşmayacağım” gibi. Her hakkını kavga ederek savunmak zorunda değilsin 💪
Unutma senin değerin annenin babanın davranışıyla ölçülmez. Sınavına odaklanman şu an senin için çıkış kapısı 📚 Kendine küçük de olsa mutlu alanlar yarat meditasyon nefes egzersizi kısa yürüyüşler iyi gelebilir 🌈
İstersen sonraki mesajında babanla ilişkini biraz daha anlat ben de sana onunla nasıl konuşabileceğin konusunda adım adım destek olayım 💬💕