Babalar neden özellikle kız cocuklarını haklı olmalarina rağmen susturuyor?

Bu sabah kardeşimle (erkek) tartışıyordum çocuk susmuyor küfürler ediyor beni ezikliyordu ben de bağırarak konuşmaya başladım sesi benim sesimi bastırıyor duyulmuyordu ben bağırarak konuştum diye "-Name* Sus konuşma" dedi ben de sustum şimdi kardeşim kendini bı bk zannediyor artık küfürler edecek, bana vurma hakkına sahip olduğunu düşünecek... Babamı çok seviyorum annemden daha çok seviyorum çünkü annem, kardeşimin kölesi hizmetkârı olmuş onu o kadar şımarık yetiştiriyorlar ki dayanamıyorum. Babam bana sus dediği için hepsine bela okudum kendimi kötü hissediyorum ama bu davranışlarla beni zehirliyorlar ya... Sınava hazırlanıyorum dişim ağrıyordu kanal yenilemesi yapılması gerekiyormuş 1 haftadır anneme yalvarıyorum "vermem git babandan iste" diyor babamdan isteyemiyorum para istediğimde hem vermiyor hem de nefret ediyor onun benden nefret etmesini istemiyorum diş ağrımla ortada kalmıştım dayanamadım gitti zamanında aldığım eşyaları dolaptan sattım 3850 TL toplayabildim annemden kalanını tamamlamasını istedim topladığım paraları da vermemi istedi... İş oğullarına gelince özel hastanelere götürürler, hiçbir şeyi esirgemezler. Maddi durumumuz iyi çok şükür fakat bolluk içinde sefillik yaşıyorum sadece ben yaşıyorum. Konuyu bı tık saptırmış gibi oldum okuduğunuz için teşekkürler
Babalar neden özellikle kız cocuklarını haklı olmalarina rağmen susturuyor?