Anneme babam onunla para icin evlendi dedim, cok pismanim, bu büyük kavga nasil duzelir, aramiz gerçekten toparlanir mi?

Annemler çok zenginmiş babannem de annemin parası var diye annemi istemiş halbuki annem kardeşine vermiş bütün parasını söylememiş babam bana ağzıyla anlattı başka bir kadına çok aşık olduğunu sırf rahat yaşamak için annenle evlendim diye bana kendisi dedi tabi annem bilmiyor babama kör kütük aşık tabi rahmetli babam sevgilisinin ismini sayıklaya sayıklaya öldü vicdan azabından annem iyi biri ama zor bugün çok şiddetli birbirimize girdik kavga ettik neredeyse birbirimizi yiyecektik o sinirle babam senin paran olmadığını bilse evlenmez evde kalırdın başka kimse almazdı seni zaten çok ağladı bir şey demedi çok pişman oldum şimdi ablamın yanına geldim 2 3 günlüğüne o da geçer diyor ikiniz etle tırnaksınız diyor geçer değil mi?
Güncellemeler
2 ay
Baristik etle tirnagiz annemi dudağından öptüm özür dilemek için hatta ne yapıyorsun kızım dedi özür diliyorum dedim yanağımdan öptü baristik
Anneme babam onunla para icin evlendi dedim, cok pismanim, bu büyük kavga nasil duzelir, aramiz gerçekten toparlanir mi?