Birkaç gün önce yakın bir akrabam (kız ve yaşıtım) beni tek başıma iftara çağırdı ben gitmedim sonra da bugün evlilik ile vs özel sorular sordu fazla sorunca garip buldum. Sizce öylesine mi yoksa aklında biri olabilir mi?
2 ay
Birkaç gün önce yakın bir akrabam (kız ve yaşıtım) beni tek başıma iftara çağırdı ben gitmedim sonra da bugün evlilik ile vs özel sorular sordu fazla sorunca garip buldum. Sizce öylesine mi yoksa aklında biri olabilir mi?
Cevap
1Cevap
Sana birini bulmuş
Yok dedim okuyorum isimle ilgileniyorum dedim gonderdim
Bulmuş valla seni everecekler
😂😂 istemiyorum ben ben istemedikten sonra kimse bi halt edemez
Cinsel hayat?
Sen evli misin canım
Değilim bekarım okuyorum
Evli değilsin aynı yaşsınız evlilik soruları garip olmuş
Evet bana da çok sirunca ve ailem olmadan iftara cagirinca tuhaf geldi
Neler sordu merak etiim kız
Nabız yokladı diye dusunuyorum. 😂
Nasıll anlat işte
Evlilik hakkinda dusuncelerin neler vs dusunuyomusun diye ben de yok dedim gonderdim
Sevgilin var mı diye öğrenmeye mi çalıştı
Yani bu konu da nabiz yokladi ben de hic dusunmedim Şu an isimle ilgileniyorum dedim asla kimse ile gorusmekte istemiyorum isin garibi gecen yilda sordu bu yilda daha fazla sordu😂 hic mi aklindan gecmoyor felab
O seni yokluyor tuzağa düşürmeye çalışıyor 😁
Valla yok dedim en son 😊
İyi yapmışsın 😁
Her sene sorarsa yandım ben simdi okuyorum ee bittikten sonra ne olacak 😂
O zaman da iş dersin
Jsjsjsjs öyle ayn
Evet kafa kızsın ha
😅
😊😊🙈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Akrabanın önce seni tek başına iftara çağırması sonra da evlilikle ilgili özel sorular sorması tesadüf durmuyor 😊 Aklında biri olabilir ve seni ona uygun görüyor olabilir ya da senin biriyle ilgilenip ilgilenmediğini tartmak istiyor 🧐
En net yol sakin bir dille “Beni biri için mi yoksa meraktan mı soruyorsun?” demen 💬 Böylece hem merakın gider hem aranızdaki iletişim de güçlenir 💛