Her şeyi, evimi, şehri bırakmaya karar verdim. Başka bir yere gidip her şeye yeniden başlamak, başka bir iş bulmak için. Ailem bunu iyi karşılamadı, bu fikri sevmediler ama yine de kabul ettiler. Onlardan uzakta olacağım fikrini sevmediler. Ancak bugün nihayet her şeye karar verdim. Bazı detaylar ve kararlar için ağabeyim, diğer abimle görüşeceğimizi söyledi. Konuştular ve diğer abim bunu hiç iyi karşılamadı.😂 Çünkü aynı anda hem okuyacağım hem de çalışacağım. Hayır diyor, çalışmayacaksın, benim kız kardeşim çalışmayacak. Nerden istersen git, gez toz oku ama çalışmayacaksın çünkü ihtiyacın yok ben varım diyor, para istersen ben yollarım. Çalışmak için daha erken diyor eee ben zaten çalışıyorum abi dedim, yaptığın iş başka yapacağın iş başka diyor. Söz konusu ben olunca, herkesle tartışmaya hazır bu adam 2 hafta önce evlilik muhabbeti vardı o zor geçti hala sinirli 😂 o adamı telefonda alıp sen kimsin dedi. Büyük abim bile çalışmamı istemiyordu. Sadece oku söyledi ve onu ikna ettim, şimdi fikrini değiştirdi.😂 Daha erken diyorlar 22 yaşındayım dedim eee kendine büyük sanıyorsun dedi. Önce oku sonra bakarız diyor 😂 Ben işimi buldum bile olmaz çok yorucu diyorrr. Ve sebebi yorulmamı istemiyor 🥺 İkisini aynı anda yapmanı istemiyor.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer