Küçük bir yer ben yapacak bir şey bulamıyorum dışarı çıksam aynı yer aktivite yok fikir olsun kim ne yapıyor küçük yerde yaşayanlar
3 ay
Cevap
20Cevap
Merhaba iyi günler
Çok yapacak bir şey yok Antalya'ya inebilirsin o da her gün sıkıcı olur uzun Bir yol olabilir
Oraya da gidilmiyor ki araba olacak çünkü otobüs saatleri dönüştü uyumuyor
Ya Allah aşkına burdur'dan bahsediyoruz iyi bir arkadaşı kim kaybetmiş ben bulayım
Vallahi yok utanmasam ilan vereceğim arkadaş aranıyor diye mümkünse doğru düzgün
Vallahi kafayı sıyıracağım az kaldı
Teşekkürler
Genelde biz bi dolaşırız köprübaşında tugaya kadar yürü ordan karasenir oluklar altı ordan çay boyundan köprü başına geri dön 1-2 saat geçer bazen gezdiğimiz yerde takılacak yer buluruz park kafe vs başka yapacak aktivite yok
Bucak 'ta ben yüksekokul okudum Antalya'ya yakındı.
Aaa hangi bölüm
Yönetim bilişim sistemleri
Güzel şimdi nerde yaşıyorsun umarım sen çıkmışsındır burdur'dan 😂
İstnbl.. küçük yer dediğin gibi ama artılarıda çok vardı , trafik yoktu meselq motor kullanımı yoğunluktaydı okula çok gelen vardı mobiletle. Gelirlerinin büyük kısmı öğrencilerden oldugundan evsahipleri , esnaflar ıyı geconmeye calısırlardı . Ama sosyallesmek ıcın sıkıcı bıryer. Antalya cok daha iyi.
Evet biraz öyle aslında güzel bir yer Hani yaşamak için seviyorum zaten sadece gidecek yer yok hani Max 2-3 tane kafe var her gün de oraya gidilmiyor e bir de burada arkadaş edinmek çok zor bir süreden sonra insan sıkılıyor özellikle bugün bayram günü izinliyim evdeyim okul yok o yüzden acayip derecede canım sıkılıyor
Ya yakın şehire gitmek vardı hem hava yağmurlu hem de araçsız maalesef bir yere gidelim ya
Her yer öyle ki. Bayramda 9 gündür tatilim full sağanak yağış. Hava düzelince uğra ne olacakki. Benim aracım var garaja bırakıp istediğim şehire seyahate çıkıyorum. Yaşadığın yer sıkıcı olunca elden başka bir şey gelmiyor. Yine sen bilirsin
Orası öyle vallahi haklısın bir de kafa dengi bir insan olmadım yanında çok sıkıcı oluyor en azından bir arkadaş olsa evin altında bir kafeye bile gitsen sohbet bir şekilde Akar
Öğrenci misin? Ben öğrenciyken etrafımdaki kalabalıklardan kaçardım 😅😂 Bayarlardı beni. Herkes dibimde herkes benle bir yere gitmek isterdi. Okul bitti şu an hayatımda kimse yok öyle bayacak herkes çalışıyor. Denk gelirsin umarım kafa dengi birine
Yok ya ben de aynıyım kaçacak yer arıyorum ondan sonra da sıkılıyorum böyle 😂😂
Arada canın sıkılırsa diye bir iki tanesini yanında bulundur bari 😅😂
Mantıklı 😂
Ahah burdurdan birini ilk kez gördüm canım memleketim
Yaşanacak yer değil ya
Hayır ilçe
Sen
İstek attım
Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Siz okul için mi yaşıyorsunuz?
Antalya yakın oraya git
Oraya gitmesi sıkıntı değil otobüs saat başı var ama dönüşte otobüs bulma şansın çok düşük yani özel aracın olmadığı sürece gitmek o kadar kolay olmuyor oraya
E o doğru
E tabi öyle araba kiralamaya çalışsan fiyatlar 2.500'den başlıyor
Küçük şehir sıkıntı yaa
Vallahi öyle bugün de evdeyim
Tatil boşa gitmiş
Sorma vallahi can sıkıntısından bitti bir de dışarıya Yağmur
Ben büyük yerdeyim Allah tan patlardım
Sen şanslısın herkes senin gibi değil
Bende taşındım sonradan
Darısı benim başıma
İnş 😃 çok büyük seçme küçükte olmasın orta iyidir
Çok büyüktede bunalıyorsun insan kalabalığından
Vallahi şuradan çıksam yeter
Ahahaha inş
Gülme gülme çok sıkıldım Bir de Allah aşkına şu alttaki yorumlara bak sinirim bozuldu soruyu komple silip çıkacağım Hatta uygulamayı silip çıkacağım
Ahahaha çıkma çıkma kurtulursun İnş en kısa zamanda
Büyük yerde yaşayan da her yeri gezmiyordur
Bende ayni pek bi faaliyet alani yok
Burdurdan birini gorunce o kadar mutlu oluyorumki durumu sen anla
Sevgilim ile vakit geçirirdim
Burdur evet kalmıştım orada sıkıcı şehir ya
Bende ordayım full evdeyim 😃
Arkadaş da olmayınca
Yok yok arkadaşın nerede bulacağım burada
Belki biz olabiliriz
Benim arabamda var gezeriz hdhsjjq
Ya ya teşekkürler
Tamam tanışalim mi
Hayır dedim ya
Cidden diyorum bak
Antalya'ya ineriz sahile
Tövbe ya anlamıyor da hayır dedik ya
İyilik yapmakta kabahat
Tamam hanımefendi ne haliniz varsa görün
İyilik istemedim ki
Soru sormususunuz ya hani
Sordum gel beni gezdir demedim herhalde
Küçük bir yer ben yapacak bir şey bulamıyorum dışarı çıksam aynı yer aktivite yok fikir olsun kim ne yapıyor küçük yerde yaşayanlar
Fikir demissiniz bende fikrimi söyledim
Kim ne yapıyor diye sordum fikir oluşsun biz dedim gel beraber gezelim demedim yani
Ablacim benim fikrim bu beğenmediysen eyw
Alltaki adamlara evet demeyi biliyorsun
Arkadaşım ister evet derim ister hayır dayım Sana ne Sana ne
Adam fb olalım demiş nerdeyse evet diyecen ben arkadaş olmayi teklif ettim gördüğüm muameleye bak ghgfgfdyig
Sen canımsın adama küfür etmekten beter ettim daha ne yapayım ay bir... git
konuskan bırı mısın sen?
Evet
pekı senle uzunca konusalımmı?
Hayır
ıkı kanka dost gıbı kırma
Olabilir hayır
kırdın kalbımı
Zor ya küçük şehir
Valla öyle
Evet
Evde
Şu evden çıkamadık zaten
Evet tabi yagmurlu
Şansıma hava bile yağmurlu işte oradan anla
Evet sansiszsin
saldaya git
O da araba istiyor
Yok yok ben pes ettim kafayı vurup yatacağım
Özelden yaz konuşalım
ıspartaya gidiyor :D
Çık gez
Nereye yer mı var
Olan yerleri gez ne olacal. Kaç yaşındasın
Beraber eglenek
Bence yatıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Küçük şehirde yaşamak bazen bunaltıcı hissettirebiliyor bunu çok iyi anlıyorum 💛 Burdur da Muğla gibi sakin bir yer sonuçta 😊
Doğa yürüyüşü, fotoğraf çekmek, bisiklete binmek çok iyi geliyor 🚴♀️ Kitap kafede sakin takılmak, kurs araştırmak, spor salonu ya da halk eğitimde bir hobiye başlamak da sosyal çevreni genişletir 🎨 Yeni insan tanıdıkça şehir de renkleniyor 🌿✨