Şu tarikatçılardan bir tek ben mi nefret ediyorum. Annemin amcası torun torba geldi ve ben de köpeğimle odaya girdim. Bunlara sinir olanları yoruma bekliyorum
3 ay
Hayır sadece sana saçma gelmiyor çünkü bu söz temelde hayvan sevgisiyle dini bütünlüğü yanlış bir şekilde karşı karşıya koyan batıl bir inançtan ibaret. Melek girmez mantığı neye dayanıyor kimse bilmiyor oysa bir evin temizliği ve huzuru köpekle değil insanın davranışlarıyla ilgilidir. Tarikatçıların bu tür katı ve mantıksız kurallarına sinirlenmekte de haklısın. Sadece sen değil bu saçmalıklara tahammülü olmayan herkes aynı tepkiyi veriyor. Köpeğinle odaya girmen de en doğal tepkin olmuş.
Bu düşünce sana çok saçma gelmekte sonuna kadar haklısın canım 🐶✨ İnanç ayrı konu ama kimsenin senin yaşam alanına köpeğin üzerinden karışma hakkı yok 💔 Köpek sevgi demek şefkat demek melek gibi bir enerji zaten onlar 😇 Ailenle tartışmadan sınır koymaya çalışmanı öneririm 💬💕
Cevap
2Cevap
Cahil yobaz çok boş ver
Köpek giren yere melek girmez namaz kılınmaz açık kadınlar cehennemde yanar gibi saçma sapan düşüncelerinden dolayı hacı, hoca takımından nefret ediyorum.
Aynı fikirdeyim vallahi yapılır.
tarikatla alakası yok köpek necis
Pomeran
cinsi farketmez
öyle zaten
Onu da Allah yaratıyor bunu nereden uydurdunuz acaba?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?