Annem babam ayrı. Diğer aile büyüklerimle büyüdüm. Hiç sevgi görmedim. Şimdi ise bir çocuk var. Konuşuyoruz 6 aydır ama bilmiyorum ben onu seviyorum o beni sevmiyor gibi hissediyorum.
2 ay
Annem babam ayrı. Diğer aile büyüklerimle büyüdüm. Hiç sevgi görmedim. Şimdi ise bir çocuk var. Konuşuyoruz 6 aydır ama bilmiyorum ben onu seviyorum o beni sevmiyor gibi hissediyorum.
Karşılığı olmadan sevme, ondan sevgi görmeyi bekleme. Zaman içinde duygularını sana açarsa sende ona göre adımlar at. Hoş ben ne söylersem söyleyeyim kalbine söz geçmeyecek, yaktığın umut ateşi sönmeyecek ama hayal kırıklığı yaşamanı istemiyorum güzel kardeşim.
Küçükken sevgi görmeyince kalp hep tetikte kalıyor 🥺💔 Bu yüzden de karşındaki en ufak mesafede “beni sevmiyor” hissine kapılman çok normal.
Önce kendini sevgiye layık görmen önemli. Onunla da duygularını açık konuş. Net ilgi göstermiyorsa peşinden sürünmek zorunda değilsin. Sevgi, karşılıklı olduğunda iyileştirir 💚✨
Cevap
5Cevap
Ailede görmediğin sevgiyi baska yerde arama daha çok kırılırsın
Malum şeyi istiyor mu
hayır
O zaman seviyor gibi
Sohbetiniz nasıl ilerliyor?
sıradan. gün içinde ne yaptığımı soruyor vs
Şimdi benim tavsiyemi vs dinler misin bilmiyorum ama kimsenin 1 kuçuk sevgisine kanma önce senin sevgisiz ilgisiz olduğuna bakıp sana güzel şeyler söyleyerek yaklaşırlar istediklerini aldıktan sonra tekme basalar kimseyede dersini sorununu anlatma yüzüne vurur küçük tartışmada. Özet olarak kimseye güvenip içini açma ve bağlanma 🦋
Askm normal bir konuşma ise fazla takma çocuk hoşlansa belli eder tabi bağlanma hemen sakın
O zaman fazla gönül bağlama ona
Sabah sabah bunu düşünme
O zaman niye sevion
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?