50 yaşında amcaya 32'lik genç kadın oluyor bu hesaba göre pedofili zihniyetten başka bir şey değil ben asla doğru bulmuyorum
3 ay
50 yaşında amcaya 32'lik genç kadın oluyor bu hesaba göre pedofili zihniyetten başka bir şey değil ben asla doğru bulmuyorum
yani 32 yaşındaki bir insan da moruk olma yolundadır 50 yaşındaki de morukluğun eşiğindedir, yaş denen sayının yığılımlı bi değeri var, 18 yasında aldığın ve seni 19 yapan yıl ile 32'den 33 yaş yapan yıl aynı değil, pedofili dediğin şey kelimenin tam anlamı ile bir çocuğa ilgi duymak anlamında gebertmelik düşünce, 32 yaşındaki bir insan 50 yaşındaki bir insana göre çocuk falan değildir, iki yaştan da 32 çıkarmak sadece bir aptalın yapacağı bir hesap, ve bence de o /2 +7 kuralı mantıklı değil ama bu bahsettiğin örneği pedofili yapmaz.
32 yaşında erkekle 50 yaşında kadın normal olmadığı gibi 32 yaşın da kadınla 18 yaş büyük yaşlı bir adam da normal değil sonuçta 32 genç insan hala
sana ne desek nafile ablam
Sen belli ki yaşın 23'ten büyük değilsin insanları eleştirme Hanım Kız eleştirdiğin şey bir süre sonra senin hakikatin olabilir bırak İsteyen istediği ile evlensin sana ne bana ne bize ne sen kendine bak hayata böyle bak
Kim kimi sevdiyse evlensin ama formül saçma
Sana göre saçma ponçik matematik haricinde her şeyde birden fazla doğru vardır hele insanlarla olduğu yerde sonsuz doğru vardır Sana göre saçma bir başkasına göre doğru olabilir hayata Keskin bakma ponçik biraz daha yumuşak bakmayı öğren
Cevap
2Cevap
32 yaş çok küçük değil mi kadın için Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın evliliği tam bu formüle göre
Alan memnun, veren memnun. Zenginin parası, fakirin çenesini yorar. Sana 50 lik biri gelirse yok dersin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?