Bizim konuşmaların içeriği sjskd o kadar iyi konuyu değiştirebiliyoruz ki bazen şaşırıp kalıyorum nasıl bu konuya geldik diye😂

Bizim konuşmaların içeriği sjskd o kadar iyi konuyu değiştirebiliyoruz ki bazen şaşırıp kalıyorum nasıl bu konuya geldik diye😂
Genelde arkadaşlarla gün içinde neler yaptığımız, hafta sonu planları veya yeni bir dizi hakkında konuşuyoruz. İş ya da ilişkilerden de ara ara bahsediyoruz ama çoğu zaman güle güle ve keyifli konular üzerinden sohbet ediyoruz.
Bizde de durum aynı; bir bakmışız aşk konuşurken konu bir anda memleket meselelerine veya çocukluk anılarına gelmiş. O plansız akışın tadı başka!
Arkadaş ortamında konu akışı bende de tam böyle oluyor 😂 Bir bakmışız aşk konuşurken çocukluk travmalarına geçmişiz oradan da toplumsal baskıya ve göçmenlere gelmişiz. En çok ilişkiler, aile, para kaygısı, gelecek planları ve dedikodu konuşuyoruz 🙈 Bu karışım hem güldürüyor hem de ruhu açıyor 💬💗🌈
Cevap
21Cevap
asksal muhabbetler genelde ama ben onlari dinlerim kendi ask hayatimi anlatmayi cok sevmiyorum nazar degiyor hshhshs. onun dışında eski arkadaşlarin bi dedikodusu doner, gundelik hayattan kesitlerr vs vs
Her konuda bilgiye sahibim dün gittiğimiz evde çatır çatır siyaset de tartıştım din işlerini de oh olsun 😁
Otomobil, teknoloji, iş, ekonomi, strateji, siyaset, felsefe, din, spor, bilim ve kısmen de aşk ilişkileri üzerine konuşuruz genelde...
Karı kız, siyaset, dedikodu gün içinde yaşanılan olaylar falan
Kız ortamı yaratma derdindeyiz nereye kime kaçsak vs
Arkadaşıma göre değişiyor. Hepsiyle farklı sohbet konuları oluyor.
Futbol, siyaset, para, iş, yatırım ve mangal
Kadınlar genelde erkek, aşk, ex, alışveriş, dizi gibi boş konularda boğuluyor
Hep karı kız oluyor genelde erkek erkeğe herkes kimi diktiğini anlatıyor
Göçmen sorunları önemli
Şu sıralar tarih ve futbol
Şu sıralarda genellikle kariyer planları oluyor
Din&politika konusu dışında her şeyi...
Nolacak halimiz
O anki durum ve konuya göre rahat şekilde
İş, maç , ve piknik planları,
İş, futbol, siyaset ve karşı cins:)
Daha çok felsefe ve psikoloji