Evet evdeki herkes kafayı tırlatmak üzere üçü bebek yedi çocuk... Ama sevmesi o kadar güzel kiii ölücem tatlılıklarına. Bir tane tontiş doğurup sonsuza kadar oyuncak bebeğim gibi tekrar tekrar büyütmek istiyorum 🫠
Bayramınız mübarek olsun 🫶🏼
Evet evdeki herkes kafayı tırlatmak üzere üçü bebek yedi çocuk... Ama sevmesi o kadar güzel kiii ölücem tatlılıklarına. Bir tane tontiş doğurup sonsuza kadar oyuncak bebeğim gibi tekrar tekrar büyütmek istiyorum 🫠
Bayramınız mübarek olsun 🫶🏼
Bebekler büyümüyor zaten genelde hepsi aşağı yukarı belli bir noktaya kadar birbirine çok benziyor. Bu yüzden bebekler hep bebek kalıyor. Bir bebek büyümeye başlayınca başka bebekler hep oluyor.
dillerini hiç bir zaman çözemediğimiz kabileler misali veya kıyas asla değil sadece kediler veya başka canlılar gibi onlarında dilini anlamıyoruz ya o yüzden
kısmen bebekler başka evrenden gelmiş canlılar gibi bir şeyler. Büyüyen bebek olmuyor sonuçta bu evreye geçen insanın çocuk formu oluyor.
Onun olmaması imkansız bebek değil çocuk evriliyor çocuk olarak başlıyor yetişkin olarak noktalıyoruz hayatı
Bebek bambaşka bir şey o yüzden bebekleri her zaman buluruz benzeyen çoktur ama çocuk ve yetişkinler neredeyse aynı olanları ikiz değillerse kolay kolay bulamayız
Bunu anlatmaya çalışıyorum sadece
Bir yandan öğlede ömür boyu da bebek olarak çocuğa bakmak zahmetin kralını ister ya çok zor olur yani fiziksel engelli çocuğa bakmaktan farksızdır bebeğe bakmak gene de HAYIRLISI ile büyümesini dilemek istemek büyütmek daha doğrudur
Bebekler büyümeli ya, büyümeleri gerek aslında çocukların hayatına devam etmeleri için. Ama çocukların oyuncak bebeklerle kurduğu o masum oyun dünyası gerçekten çok tatlı, o kısım hep aklımızda kalsın istiyoruz. Bayramınız da kutlu olsun
ay ama büyüsünler kocaman olsunlar sonra yeni bebekler dogursunlar bebek sirkulasyonu hic bitmemeli ailelerde kdjjdjsk surekli birilerinin dogurmasi lazim sevicek bebege ihtiyac var
Keşke öyle bir düğme olsa da “3 kilo 500 gramda sabitle” desek, değil mi? 😂 Ama büyümelerinin de ayrı bir tadı var, ilk “anne” deyişleri, ilk koşuşları, ilk afacanlıkları… Her yaş başka bir aşk 💕 Bayramın mübarek olsun 💐 Anneliğin kuralı şu: Yorulursun ama sıkılmazsın. 🍼
Cevap
22Cevap
Dürüst olmak gerekirse o sorumluluk bana göre değil ama seveni için her yaşının ayrı bir keyfi vardır mutlaka. 🌸
Az önce iki dakika kapıyı geç açtım diye eve şafak operasyonu düzenleyeceklerdi.. bence de büyümemeliler shshsjs
Bence de büyümesinler masumiyetleri kirlenmesin ama tabiatın kanunu böyle
Sana da Hayırlı Bayramlar hemşoom 🍬
öyle olsaydı gerçekten çok güzel olurdu, her daim bebek gibi masum ve sevimli kalsalardı.
Ama bebeklerin de büyüdüğünde tatlı oluşuyor mesela anne demeleri
Maşallah bu hayatı çekilir kılan şeylerden biri bebek ve çocuklar
Olmaz öyle şey saçmalama
seninde bayramın kutlu olsun
Kız çocukları büyümesin evet çok tatlılar jsjjh
Şöyle 3 yaşlarında kalsalar bence çok okey
Olmaz bok pusur ağlama dayanılmaz
Evettt lütfennn
Senin de mübarek olsun
Bence de büyümesinler hiçç
Büyümek zorundalar Doğanın kanunu
Benimde içim eriyor çok güzeller