Arkadaşlar nasıl evlendiniz ben 4 yıldır uğraşıyorum evlenemiyorum yani nasıl oluyor içimde bir his asla evlenemeyeceğim gibi hissediyorum çok kötü hissediyorum anlamıyorum evlenen nasıl evleniyor ya
3 ay
Arkadaşlar nasıl evlendiniz ben 4 yıldır uğraşıyorum evlenemiyorum yani nasıl oluyor içimde bir his asla evlenemeyeceğim gibi hissediyorum çok kötü hissediyorum anlamıyorum evlenen nasıl evleniyor ya
Cevap
6Cevap
Ne bileyim kızların evlilik anlayışı çok farklı mal mülk üzerine kurulu.
Ne üzerine olsun?
İyi de kardeşim benim maddi durumumun hangi koşullarda büyüdüğümün önemi yok mu? Bu evlilik hayır işi mi? Ben 7 yaşında başlamışım okul iş kurslar eğitimler karşımdaki adam da aynı olması gerekmiyor mu? Ben o adamla aynı evin içinde nasıl yaşayayım hayır kurumumuyum ben üstelik benim ailemin maddi durumu da çok çok iyi yani bazen gerçekten sacmalıyprsunuz
Üff git başımdan
Tamam senin o güzel hatrın için bunca yıl emeklerimi ailemin varlığını kenara atıp kenar mahalleden zor geçinen biriyle evlenicem sırf sevap işlemek için adamı beslerim iyilik olur ben eşeğim ya bunca sene çalıştım
Çok basit ben evlenmek istiyorum diyorsun evleniyorum bu nasıl soru şakamisin
Kader kismet işi. Her evlenende pembe hayaller yaşamiyor. Elbet evlendigine pisman olan milyonlar vardir.
Ay inşallah güzel olur ne diyeyim allahım herkesi birbirine denk düşürsün zalimi zalime düşürsün
Inşallah. Bak oruclu senin için dua edecwgim:)
Ayy çok teşekkür ederim ☺️
Evlilik olabilecek en ridiculous şey seriously söylüyorum
Bende öyle hissediyorum
Siz kaç yaşındasınız
Sen nasıl evlenemedin
Tanışmak istermisin
Hyr
Neden işim gücüm evim var kariyer sahibi biriyim yaşadığım yerde kafa dengini bulamıyorum
Bu siteden biryle tanışmam sende de biraz akıl varsa sende tanışmazsın
Alakası yok sen de kendini o katagoriye koydun ben öyle değilim neyse sen bilirsin sağlıcak ile
Nasıl uğraşıyosun
Tanışıyorum çay içiyorum insanlar bazen birilerini tavsiye ediyor bakıyorum felan yok yani yatmıyor kafama
Ne iş yapıyosun yaş kac
24 aile işimiz var orada çalışıyorum
Nerde yaşıyosun
Napacan ya ne boş sorular silicem bu siteyi bir halta yaramıyor
Sadece belki tanımak istersin diye ya. Öyle saçma amacım yok yani. Bende sıkıldığım icin öylesine takılıyorum. İşimden dolayı ister misin bilmiyorum da olgun biriyim tanışmak istersen
Hayır istemem saçma sapan ya ben zaten çevremden birisini istiyprum böyle dandik sitelerden değil
Sen bu sitede isen senin gibi insanlar da olabilir. Herkesi kötü göremezsin
Çevrende de benim gibisini tanıyamazsın zaten. Bu yaşıma rağmen bi kızla birliktelik yasamamıs biriyim
Ben güvenemem ben bu siteyi lise zamanı açtım çok az vaktim oluyor girmeye hem işi gücü olan adamın burada işi olmaz
Bugün yarım gündü o yüzden sıkıldım girdim. burada olmam asosyal olmam. Aman neyse neye inanırsan inan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu duyguyu çok iyi anlıyorum, insan kendini eksik ve yalnız hissedebiliyor 💔
Evlilik çoğu zaman planlandığı gibi değil, en beklenmedik anda çıkan bir uyum ve karar oluyor 💍
4 yıl uğraşman senin değersiz olduğunu göstermez. Biraz akışa bırak, kendini geliştir, sosyal alanlarını genişlet. Doğru kişi gelince her şey çok doğal akıyor 🥰✨