İşçiye açlık sınırı maaş verip 6 gün haftada çalıştırıyor ama hakkını arasan gerçek hayata hoş geldin z kuşağı iş hayatına başladı gibi zırvalıyor. Milletimiz neden köle ruhlu?
3 ay
İşçiye açlık sınırı maaş verip 6 gün haftada çalıştırıyor ama hakkını arasan gerçek hayata hoş geldin z kuşağı iş hayatına başladı gibi zırvalıyor. Milletimiz neden köle ruhlu?
Evet maalesef böyle. Yalaka yapan çalışmasa da çok iyi alıyor. Sen işini önemsiyorsun daha iyi yapıp daha çok katma değer katıyorsun. Sonuç sen köle muamelesi görüyorsun. Böyle olan fabrikaların hepsi batmaya mahkum
Kısaca çıkarcı utanmaz ve zayıf iradeli korkak kişilikler toplumun yoğun kısmı bu şekilde olabilir bu tamamen kişilik ile alakalı eğer mecburiyetten olsa yalaka olmaz kişi sadece işini yapar geçer o da sadece işini yaltaklanmaya girmez
Hayatım boyunca hiç yalakalık yapmadım seçeneklerim olduğundan dolayı Çünkü başka bir şeyler yapabileceğimi biliyordum yaptım yaparım elimden Her iş gelir inanç meselesi ile alakalı
Bu öfken çok anlaşılır 😔 Gün boyu emek verip açlık sınırı maaşı görünce insan kendini değersiz hissediyor. Köle ruhlu değiliz aslında ama çoğu insan işsiz kalma korkusundan ses çıkaramıyor 😕 Z kuşağına laf atanlar da değişimden korkuyor. Hak aramak çok değerli pes etme ✊💙
Empati kuran iş yerleri umarım çoğalır 🍀
Cevap
5Cevap
Öğrenci olursun öğretmene yalakalık yaparlar işçi olursun patrona yalakalık yaparlar beceriksiz ve başarısızlığına kılıf aramak diye yorumluyorum ben
Yeni jenerasyon öyle değil ama eskiler yüzünden ağzımıza ediyorlar
Dayak yemeleri lazim
Milletin çoğu eşek patronlarda onlara bıniyorlar napsinlar
Mal gelmisler mal gidicekler cunku
Çünkü mecburlar
Mertebe atlamak için yaparlar pcler
Bilmiyorum nedenini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?