Babamın anneme bağırmasıyla abimin babamın üstüne yürümesi benim de fırsattan yararlanarak abime saldırmam bir oldu bizim evde huzur var çünkü 🥰🥰🥰
2 ay
Hahahahah ne huzurlu ortam 😅 bizimki hep huzursuz ya annem hazırlık yaptı babam yardım etti sessiz sakin şakalaştılar abim gerekli olanları hiç soylenmeden halletti bana da bayram hediyesi almış onu gelip verdi böyle poncik şekilde bende müzik eşliğinde ev temizledim ne kadar sıkıcı 🥱
Aaaa niye öyle oldu ki çok sıkıcı seni bizim eve davet ediyorum
Konum yolla sen de bize gel derim de şimdi abim bize servis yapar film izleyelim diye ortam hazırlar annem babam biz rahat edelim diye amcalara falan gider sıkılırsın sen bizde 😅
Bayramda evin savaş alanına dönmesi içini çok karıştırmış olmalı 😔🥺 Dışarıdan “şakalaşıyorum” havası veriyorsun ama içinde kırgınlık ve öfke var hissediyorum 💔 Ailende herkes sınırlarını aşmış. Kendini korumak için kavga etmek zorunda değilsin. Uzaklaşıp sakin kalmak ve sonra konuşmak en güçlü tepki olur 💫🕊️
Cevap
10Cevap
Nasıl ya abin babanın üstüne yürüyor
Ayağıyla
Ne biçim aile böyle bir saygısızlık nasıl olur
Allah daim etsin huzurunuza😃
Amin amin 🙏
Maşallah yaprak dökümü sahnesi gibi
Canım kuzenim kocaya kaçmış asıl yaprak dökümü dayımların evinde 😚😚😚
Oh oh miss
Kaostan beslenmeyi seven kötücül bir yapım var. Başıma gelmesin ama uzaktan seyrediyim.
Çok severim
Maşallah örnek aile tablosu
Tabikide ☺️☺️☺️
olur bazen akşam geçer
Bende herjesi kazma sapıyla yokladım
Edildi. Hepsi pamuk gibi oldu jajaja
nerelisinizki memleket
Aydın
Sizin evde xumbusmus
Mutlu aile tablosu
Türk aile yapısı 😻😻😻
Oh mis