Evlenmemekte çok haklısınız beceriksiz iktidarınız sayesinde ekonomik kriz ve işsizlik çok yoğun gerçekten Türkiye'de yaşamayı nefes almakla karıştıran bir toplum var
2 ay
Evlenmemekte çok haklısınız beceriksiz iktidarınız sayesinde ekonomik kriz ve işsizlik çok yoğun gerçekten Türkiye'de yaşamayı nefes almakla karıştıran bir toplum var
Paranın bunun nedeni ve sonucu olduğunu düşünüyorum.
Parayı önemseyenlerin kuruntusu.
Maddi durumu iyi olup kendini yetiştirmiş , hayatını düzende ilerletmiş insanlarda evlenmeyi düşünmüyor.
Çünkü insanlar düşünmeyi , analiz etmeyi , sorgulamayı başkalarına bırakmış.
Çoğu insan kendine akıl hocası bulmuş.
O ne derse onu yapıyor.
Kendi olamamış kişilerle aile olunmaz ki.
Karı koca arasında kalması ve çözülmesi gereken şeyleri dışarıya servis etmeye hazır olanla hayat geçirebileceğine inanmaya o kadar çok ki.
Eskide kalan suni istekler bitti.
Artık gerçek istekler var.
Her şey eşit.
Kadın kendi eliyle kendine hiç olmayacak şeyleri yapmayı hak sayıyor.
Türk toplumu kadar taş düşsün kafana toplum mu istiyor toplum çoktan vaz geçti iktidardan da ekonomiden çok korkudan ses çıkaramıyorlar aydınlar tek tek içeri alınıyor
27 yaşındasın ve bu şartlarda gelecekle ilgili kaygı duyman çok normal 💔 Ekonomi bu haldeyken evlilik baskısı hissetmek insanı iyice sıkıştırıyor. Evlenememek senin yetersizliğin değil sistemin sorunu 🙏
Şu an önceliğin kendini güvenceye almak ve ruhunu korumak olsun. Doğru insan zamanı gelince çıkar karşına merak etme 💫🕊️
Cevap
15Cevap
17 gün sonra 30 oluyorum kanka ve evlilik yok iktidar felan umrumda değil ekonomi ile de bir şekilde başa çıkıyoruz da uyum sağlayacak kimse yok
Onu kastetmedim evlilik konusunda iktidar umrumda değil dedim yoksa ben kedi sahibi biriyim ve iktidar ile olan sorunlarımı yazmaya başlasam 3 makale çıkarırım mevzu evliliğimin yani benim evliliğimin iktidarla alakasız olması
Evde kaldım maleseff. İnternete atılmış 30 saniyelik kesfedilmemis video gibiyim, uzay boşluğu burasi. Bir sonraki hayatımda kral benim 🌸
Geriye 5 yılım kaldı, herhalde bu kafayla evlenmem.
37 yaşındayım daha evlenemedim hiç flörtüm ve sevgilim bile olmadı
Evde kadın beslemektense kedi köpek beslemeyi tercih ediyorum
30 ideal bu arada erkek icin
Yakında evlenirim bulurum dünya güzeli
Haklısınız
Zaten evlenmek isteyen kim?
Ben varım
Evet var
Daha 28
Teo nun şarkısını hatırlattın 17 miş
daha 28 mişş😄
Olmaz mı hiç