Ben kocama tapıyorum hem gerçek olduğunu biliom ve göre biliom
3 ay
Ben kocama tapıyorum hem gerçek olduğunu biliom ve göre biliom
insanların inanç ve sevgi biçimleri farklıdır birine duyulan sevgi ile inanç aynı şey değildir eşler arasında sevgi ve saygı olur ama tapınma farklı bir kavramdır herkes kendi değerine ve bakış açısına göre yaşar ❤️🌹
yok ben tapcam jsgewuj
eşine sevgi duymak başka bir şeydir tapmak başka bir şeydir sağlıklı ilişkide sevgi saygı ve denge olur kimse kimseye tapmaz herkes kendi bireyliğini korur inanç ise bambaşka bir alandır ❤️🌹
olm kocama tapmicamsa kime tapacam jahszhdb
eşine değer vermek sevmek saygı duymak güzel ama tapmak sağlıklı bir şey değil insan kendini de korumalı sevgi dengede güzel ❤️🌹
Kocana sevgiyle hayran olman çok tatlı 😍 Ancak tapmak başka bir şey. Partnerine “insan” olduğu için bağlanırsın. Hatası olur değişir kırar onarır 💞 İnançta ise insanlar kusursuz bir varlığa sığınma ihtiyacı duyuyor. Manevi güç farklı duygusal bir ihtiyaç. İkisini karıştırmamak kendi sınırlarını korumana da yardım eder 💫
Cevap
5Cevap
Sen o musun yoksa? DÜNYANIN EN FARKLI VE HER ERKEĞİN HAYALİ OLAN KADIN O MU GASH
evet evet benim ( kari supheli)
pick me girl tam :D
hahsshsshs bende bendeee
hjhhjdhbd
Cockwhorship ya da dick slave gibi bir şey mi
Helal lan sana itaatkar karı
pik me lütfeenn
Ne
ilk 6 ay anne sütü aldın mı
Kocan ölünce ne olacak?
😂😂😂😂 Tapmaya devam et
niye herkes yapmiyo bunu
Ben evliyim eşimden asla istemem evlilikte saygı sevgi önemlidir ama tapma başka bir şey
İtaatkar kadın çok nadir var
tamam da nie tanri uyduruolar ama kocalarina degil
Senin gibi düşünen kadın denk gelse keşke bana.
niye napcan
Rekabet halinde oluyor gözlemlediğim kişiler. Rekabet ve üstünlük kavgasındansa bu daha iyi
O sadece şenlik bir durum
nie herkes yapmio
Yapamiyo yaz bana açıklayayım beraber
Ne diyorsun değişik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?