Benim nedense hoşuma gidiyor öyle çiftleri görmek, ikisi de farklı yönlerden biraz sıyrık😅
3 ay
Benim nedense hoşuma gidiyor öyle çiftleri görmek, ikisi de farklı yönlerden biraz sıyrık😅
Şahsen öz kuzenimin eşi karadenizli ilk başta kabul edilmese de sonrasında çok güzel geçinen ve mutlu bir evlilikleri var hepsi öyle mi bilmem ama bende karşı değilim olabilir
Farklı kültürlerin bir araya gelmesi çok renkli ve eğlenceli olabiliyor 😄❤️ Trabzonlu da Kürt de oldukça sıcak ve baskın karakterli olur çoğunlukla, bu da ilişkiye hem tutku hem çatışma getirebilir 🔥
Önemli olan ailelerin saygılı olması ve çiftin ortak değerlerde buluşması. Sevgi varsa çok uyumlu da olurlar 💫🥰
Cevap
18Cevap
kötü ve uyumsuz olur.
Neden
Karadeniz insanıyla biz aynıyız aslında nsjdhhs bilmiyorum bir tek bana mı öyle geliyor
Ben kürdüm sevdiğim erkek Trabzonluydu.. sarışın mavi gözlü.. ama ailem istemdi.. o yüzden olmadı...
Nasip..
Trabzonda 4 sene okudum. Ben çok uyumlu olacaklarını sanmıyorum 😂 Kaldı ki ben de karadenizliyim pek anlaşamadım 😁
Lazlar için deniz görmüş kürt derler. Kültür uyusuyo yani. Ama siyasi düşüncede kesin silahlar çekilir 😄
Benim kürt sevgilim vardı mesela diyarbakırlıydı abisi istemedi Trabzonluyum babam polis diye ayrıldık 😁
Kız kürtse olmaz da erkek kürtse olur
Adetlerine ayak uyduramaz zor gelir huzursuzluk çıkar sende gittiğinde oraşara görürsün demek istediğimi anlarson yapamazsın
Farklı kültürlerin bir arada olması çok eğlenceli
Birbirlerini pıçaklarlar kesin
Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum
Bizi deniz görmüş diğeri görmemiş farkı yok
Bayağı zıt ama sonra pişman olmayalım 😅😅
çamaşır suyuyla tuz ruhu
Trabzonlu olan Lazsa umrumda olmaz
Asla uyumlu olunmaz
Hiç düşünmemiştim 😂
Yani neden olmasın
Rakı , Ciğer olur.
Evlen gitsin be