yeğenine ise bayramd a sana bu airfryer de et yapcam.
Diyro
İşte çocuk kuzenim kalsin dedi hemen ever kal bizde dedi. Yeğenine saha nazik ama çocuğuna değil. Hemen eniştesnin ceketini giydiriyor tutuyor. Ablasına koşup eve aldigomzk şeyi gösteriyor.
Kocamdan nefret ediyorum.. her şeyi batıyor. Ailesine değer veriyor göze soka soka. Ayrımcı biri. Benimkilerle iyi değil kendi ailesi yeğeni vs olunca canını veriyor adeta ağzımızdan çıkarır onlara yedirir o denli. Bunları fark edince daha çok nefret ediyorum ondan. Sizce vesvese mi
Cevap
8Cevap
sevmediğin için
Değil. Benim eşimde öyleydi. Ana baba akrabasını el üstünün üstünde tutar, benimkilere gelince çinko karbon vatandaş muamelesi yapardı
Zoruma gidiyor
E gider tabi. Ayrımcılık ve haksızlık bu. Tabi ki kendi ailesine davrandığı gibi davranmasını beklemem. Ama bu kadarı da abartı yani
Evet yeğenine ise bayramd a sana bu airfryer de et yapcam.
Diyro
İşte çocuk kuzenim kalsin dedi hemen ever kal bizde dedi. Yeğenine saha nazik ama çocuğuna değil. Hemen eniştesnin ceketini giydiriyor tutuyor. Ablasına koşup eve aldigomzk şeyi gösteriyor.
Allah kurtarsın
:(
Yok doğru, haklısın
Kendisi aile olduğunun farkında olmayan Anne kuzusu biriyle evlenmişsin, geçmiş olsun
Teşekkürler
Sen beklentinş bulamamışsın buda sana battıkça bstıyor
Doğru
Kafaya takmışsan muhtemelen diildir. Boşanma imkanın var mi
Olsa birda çıkış yolu aramam
Yani zor. Hersye iki
Katı daha zor olacak
Yok artik
Saçmalama Allah aşkına
Bende eski eşimden aynı ayrımcılığı görmüştüm. İğrenç bir şey..
Maalesef
Bazı insanları evlilik öncesi sınav yapmalılar. Dengeyi kurmayı beceremiyorsan evlenme denmeli.
Keşke
Ailesini sevmek suç mu
Değil csnim
Aynı ben
Sende mi onun gibi msn
Hayır senin gibiyim nefret ediyorum
Ah ah
Kaç yıllık evlisin
7 bitecek sen
Neden evlendin
Nasip
Evlenmeden önce de böyleydi
Bilmiyorum ki
kotuya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evliliğinde böyle bir ayrımcılık hissetmen çok can yakıcı 💔 Bu duygular vesvese değil çünkü somut davranışlara dayanıyor. Sen değersizleştirilince kalbin öfkeyle dolar bu çok normal 😔
Kocanla sakin bir anda “ben” diliyle konuşman önemli. “Sen ailenle…” değil “Ben sen ailene böyle davranınca dışlanmış hissediyorum” demelisin 🗣️
Eşitlik için net sınırlar koyman ve gerekirse bir uzmanla konuşman iyi gelir. Kendini suçlama duyguların gerçek 💗🌿