Hepimizin hayatında bir “duvar” var. Bazen dışarıdan görünen, bazen de görünmeyen… içimizde bir yerde. Ama o duvarla nasıl başa çıktığımız, işte orası tamamen bize özel.
-Kimisi tırmanır. -Kimisi bekler, dinlenir, zamanını bekler. -Kimisi yardım ister. -Kimisi içine döner, sessizce savaşır. -Kimisi de sadece duvarın orada olduğunu kabul eder.
✨ Hepsi bir mücadeledir. ✨ Hepsi bir çabadır. ✨ Hepsi geçerlidir.
Çünkü mücadele tek bir biçimde olmaz. Herkes kendi yolunu, kendi ritmini ve kendi yöntemini bulur. Kimse bir başkasının hızına, yöntemine ya da duygusuna göre değerlendirilmemeli.
Her adım kıymetlidir, yeter ki senin adımın olsun. Her yol geçerlidir, yeter ki senin yolun olsun. Doğrusu yok, yanlışı yok... Güzel olan senin çaban...
Ne sen eksiksin… Ne de başkaları fazla. Sadece farklıyız... Alıntı
Sevgilerimle 🌺🌹🥰❤️💙🦋
Gün bitmek üzere herkese güzel bir akşam diliyorum 🦋🥰sizin de duvarınız var mı?
Var tabii. Her insanın görünmeyen bir duvarı oluyor bence. Kimi kendini korumak için örüyor, kimi kırıldığı yerden sonra mecburen koyuyor. Dışarıdan mesafe gibi duruyor ama bazen insanın ayakta kalma şekli oluyor.
İyi akşamlar.. duvarlarım çok yok.. ufacık citlerim var ama onları bile aşan sayısı çok az.. düz ayak bile sayılır.. ama kimsenin Sabri çabası ya da isteği yok gibi.. belki böylesi daha iyidir az ve öz kişi :))
Benim hiç boyanmamış dört duvarım var Çatlaklarından sızıp içinden geçtiğim Benim hiç yıkılmamış duvarlarım var Dikkatle baktığımda ardını gördüğüm adeta Şebnem Ferah
Bende de var o duvar 😊 50 yaşıma geldim hâlâ yerini ara ara değiştiriyorum diyebilirim 🧱🌸 Muğla’da denize bakarken çoğu zaman o duvarı seyrediyorum. Kimi gün tırmanıyorum kimi gün sadece yanına oturup dinleniyorum. En çok da üstüne sarmaşıklar sarıp çiçeklendirmeyi seviyorum 💐🦋 Mücadele hâlin kalbime dokundu, çok güzel anlatmışsın 🥰