Rus ya da Ukraynalı kadın ile evlenilir mi var mı evlenen tanıdığınız?
3 ay
Rus ya da Ukraynalı kadın ile evlenilir mi var mı evlenen tanıdığınız?
Fuuştan çıkan insanı mi alican kardeş 13 yaşında ilk penisi görüyorlar arkalı önlü yasmaadiklari yok her türlü ahlaksızlık bunlarda üstelik alkol delisi sen bence dindar kapalı birine bak her şey genetik değil karakter ben güvenen onlara onlar uzak olsun birde turizm bölgesinde yaşıyorum burada o iğrenç insanlardan çok gtünü sallasa bizim abaza erkeklerin ağızlarında ki şu akıyor ezik hepsi MK
Dindar görünenlerin aslında kindar oldukları malum ben turistik geziye gelen ruslardan ukraynalılardan bahsetmiyorum gerçekten o bölgede yaşayan köylü olup iyi olanları var dindar olupta kindar fesat olacağına açık sözlü olması iyidir.
Oylelerini de tercih edebilirsin ama amaç ne dindar diyorsun herkes aynı olmuyor ben ne insanlar tanıdım Allah yolunda olan kocasına deli gibi aşık her dediğini yapan birbirlerini ölene kadar sevecek kişiler gördüm dostum bu sevgiyi onlarda neden arıyorsun üstelik onlar seni belki de dislayacaklar senin arkandan konuşacaklar bizim milletimiz gibi seni sarıp sarmayacaklar. Neden bizim ülkemizin kızlarını istemiyorsun genin türk olsa olmazmi orada kıtlık mi var olanın erkeği kızı orada kalsın sen dindar seç bence herkesi de aynı görme bırak şu dacmaliklarinallah korkusu olmayandan düzgün eş olmaz sana sayarım burdakinrusla ukraynaliyla evlnenelerin durumunu hepsi mutsuz karısı alkolik kimisi güzelliğinden başka bir BK bilmez alışveriş delisi menfaat çıkar onlarda çok fazla kendi aileleri hep senden üstün olur sana saygı duymazlar küçük görürler genetik olarak bile denk değilsin onların işi gücü kendilerine gelen iyiliktir bence sen bu yoldan dön dostum
Dediğin tür kız yok varsa da 2 milyon takısı tokası düğünü hangi canım verir o kadar parayı :D
Deme öyle neler var neler annem bile düğün yapmamış zamninda gelinlik giyemeden evlenmiş ne insanlar var evi kirada olup evlenenler sevip evlenmek gerek tamam çoğunluluk paraya bakıyor ama elin yabancısı da paraya bakıyor ben Antalya da yaşıyorum meslea o dediğin kızlar neden buraya geliyor zannediyorsun gtünü gösterip en zengin erkeği alıyorlar hepsi paraci onlar kadar iğrenç insanlar mı var bizim türk kızları o kadar aşağlik degil yapma böyle tamam evi arabası olsun diyen oluyor ama evsiz arabasız evlenenlerinde gördüm uyumlu birini bulman lazım geziceksin bol bol başka yerde başka insan tanınan lazım ordan burdan yabancı bakma değmez tr kızını ararsın sonra burnundan fitil fitil gelir benden söylemesi
Türk kızı alasım yok :D sarışın altın saçlı yabancı kız alasım var
Keyfin bilir bedelininodersin benden söylemesi onların sadakatsizlikleri ve ahlaksizliklarini da kabul etmiş olursun
evlenilir evet
Bu konu milletle değil insanla ilgili 💬❤️ Rus ya da Ukraynalı kadınla evlenen tanıdıklarım oldu ve çoğu mutlu. Kültür farkı ilk zamanlar zorlayabiliyor ama karşılıklı saygı sevgi ve iyi iletişim olunca evlilik gayet yürüyor 😊 Önemli olan kadının hangi ülke olduğu değil sana ve hayata bakışı 💑🌍✨
Cevap
0Cevap
Hayır, çok erken yıpranıp yaşlanır Slav kadınlar, 35 te biter
:D 35 de biten hiç slav görmedim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?