Daha öncesinden bunu yaşadım yine Kürt biri ile tanıştım konuyu açtım biraz uzaklaştı gibime geldi 🙂
3 ay
Neden etmesinler seven insan her halukarda kabul eder bunun ırk tür ülke kültür vs şeyleri bahane eden yalancidir bak prens bile sevdiği kadın için tahttan vazgeçti bana kimse bahane üretmesin ha çocuk için evlenmek isteyen biri ise kişi evet kabul etmez ama seni sevdiği ve yaslanirken seni yanında görmek isteyen biriyle evlenirsen böyle bir sorun olmaz
Bazı ailelerde “mutlaka çocuk olsun” baskısı çok yüksek olabiliyor ama bu sadece Kürtlerde değil birçok kültürde var canım 💔 Ama her Kürt erkek de böyle değil. Uzaklaşan kişi kendi önyargısını gösteriyor. Bu da seninle uyumsuz olduğunu gösterir. Suç sende değil 💕 Doğurganlık değil sevgi ve uyum önemli 💫
Cevap
7Cevap
25 yaşındayım 3 çocuğum var. Koruma istemediği için maalesef korunamadım kendisi istiyor ama ben doğuda doğuda hal oldum genelde istemezler. Dünden önce reglim gecikti ödün bkma karıstu yine kaldım diye
Desene biraz zor
Evet maalesef diğer şeylerde laf edemem severek evlendim ana bu konuda bir şey yapamıyorum yine kalsam 5 e kadar kabul eder yine
Kürt erkeklerini eledik o halde 🙂
Bence de yapma ya ve giyimime makyajıma işime falanda karısıyor yalan yok
O konularda kimsenin karışmasına izin vermem benim ailem bile karışmaz bana ama usturuplu giyinmesinide bilirim
Usturuplu derken maxi boy ama sıfır kol elbiseme bile laf ettiler geçen düğüne giderken kapalı arıyor çoğu
Çokta önemli değiller ya onu anladım cidden gitsinler arasınlar kapalı bakalım
Neden eş olarak kabul etmesinler ki. Önemli olan insan olmak
Yaşın kaç
Ben doğuluyum Kürtler genelde öyle istisnalar vardır ama
Sadece kürtlerde yok bazı kültürde de var
Uzaklaşır, en az 9 çocuk yapabilmeleri gerekir.
Yarım Kürt ama kabuk ederim neden etmiyim
Okumuş kurt bulman lazım
İmkansız değil ama zor
Ben çocuk istemem zazayım
Senin cocuk olmuyor mu
boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?