Ailenizden birine soru sormak isteseniz ama soruyu sormakta çekingenlik yaşarsanız nasıl sorarsınız soruyu?
3 ay
Ailenizden birine soru sormak isteseniz ama soruyu sormakta çekingenlik yaşarsanız nasıl sorarsınız soruyu?
Yani illaki o kişiye sorman gereken bir konu ise yine okadar çekinmene gerek yok erkekler kadınlardan daha ketum ve anlayışlıdır. Ama buradan yanıt alabileceğin bir soruysa sorabilirsin
Aile içinde hassas bir konu açmak zorlayıcı olabiliyor SelinGonca 🌿😊 Kendini en rahat hissettiğin anı seçerek duygunu açıkça söyleyebilirsin. Kaygını paylaşman gerginliği azaltır. Soruyu yumuşak bir dille sorunca karşındakinin de sana daha anlayışla yaklaşma ihtimali artar 💛 Aile içinde samimiyet çoğu kapıyı açıyor 🌸
Cevap
6Cevap
Annem hakkında söylenti vardı bende merak etttim instagramdan sahte hesap açıp anneme sordum soruyu
utanıp sıkılacak bişey yok kral insanlık hali erekte olamıyosan söyle çekinme derim
Erkeksi bir mevzu ise erkege kadınsı ise kadına sorarım
Bı arkadaş böyle böyle derim tepkilerine bakarım kötüyse daha uzatmak iyiyse devam eder sonra kendime bitiririm konuyu ama tabiki bi arkadas desende anlarlar 😅😅
pat diye sormak iyidir
Once baskasinin basina gelmis gibi sorarim
Sormam :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?