7 yıllık Arkadaşım evlendiğinden beri , ben aramasam pek aramıyordu ve ben de aramamaya başladım. O da aramadı. Bayadır da konuşmuyorduk. Bugün yazmış arayıp sormuyorsun diye. Kendini haksız yere haklı çıkaranlara ayar oluyorum
3 ay
Evlilik olduktan sonra herkes yuvasına daha çok odaklandığı için böyle oluyor genelde. Bide arayıp sormuyorsun demiş ayıp etmiş. Evlendikten sonra ilgiyi alakayı kesen o. boş ver s et başka arkadaş mı yok.
Yoktu 1 arkadaşım vardı.
Evlenenlerin çoğu zaten asosyalleşiyor. Çevresini bir anda unutanlar oluyor.
Evlilik sonrasında insanların dengesi değişebiliyor cicegimmm08 🌿 Ama bu durum senin duygularını yok sayabileceğin anlamına gelmiyor. Uzaklaşmayı önce sen başlatmışsın gibi konuşması kırıcı olur tabii 😔 Araya zaman girmiş olabilir yine de kalbini rahatlatacak bir konuşma ikinize de iyi gelebilir. Güzel niyetle adım atmak her zaman hafifletir 💛
Hayır
Cevap
11Cevap
Konuşmamak en güzeli gadası
kes gitsin
Evlenince bende bazı arkadaşlarımdan uzaklaştım ister istemez
Ya bende sürekli bulusak konusak demiyorum en azından insan bı haftada 2 defa arar ne bilim kaç yıllık arkadaşlık var ya.
"Yıllardır ben yazdım, şimdi sıra sende" diye belirt ona 🤭
İletişimi kesme ama bundan sonra bırak o arasın sürekli sen arama, hem bu sayede ona da fırsat vermiş olursun 😉👍🏼
Yazmadım. bisey bni aramayani ben hiç aramam zaten 😒
Anlıyorum sende haklısın, seni ne kadar üzdüğünü anlar belki
Biz erkeklerde bi racon vardır. Evlenen arkadaşın aramasını bekleriz. Biz aramayız. Aklında bulunsun istedim yanlış anlama. Kızlarda jargon nedir bilmem. İyi akşamlar.🫡
E deseydin ya zaten hep ben arıyordum asıl sen hiç aramıyorsun diye
Dedim zaten haklı çıkarıyor yine kendini. Neymis isi oluyomus ne olacak arasan diyor falan
Hee öyle birine yol ver gitsin
Demek ki alışmış hep senin arayıp sormana. Ama sende de biraz hata var. Seni arayıp sormayanları her seferinde sen arayıp sorup peşinden koşarsan başkaları da bunu normal görür, sen aramadığında seni suçlarlar. İnsanlara bu fırsatı verme. Sen arayıp sorarsın, baktın karşılığı yok o zaman bi daha arama sorma yani
Akillandik geçte olsa. Gerçekten yazık onca seneye. Neye yanayim o kadar yıl arkadaşlığımızami yoksa böyle bir cinsle arkadaş olmamama
Bence üzülme. Bir şeyler öğrendigine sevin. Öyle biri hayatına girmeseydi insanlara nasıl davranman gerektiğini bilmeyecektin
Haklısın, senin suçun değil. Her ilişkide ikili de çaba göstermeli. Seninle konuşmak istemediğini açıkça belli etti.
Onlar artık hayatlarında eşleri var arkadaşı yoldaşı gibi düşün
Evet senun sucun kocanla hangi pozisyonlari deniyorsun
Soruyu nerennle okuyosum? Ben evli deilim ayrıca bana yapılan bişey bu ben kestim muhattapligimi kafan mı guzel senin
Canim yarmakmistiyor senle kusura bakma
Erkek profilisn defol. surdan.
Erkek mi hahahah cok komiksin
Peki kendisi evli mi?
O evli zaten. Ben deilim
Evlenince millet birden değişiyor
Evet öyle gerçekten
Bence muhatapligi kesme ayıp
Niye ben aramasam aramiyo niye sürekli ben arıyorum yani. İnsan bı 3 dk olsada arar. Zaten uzun uzun konuşmam sevmem. Hiç mi vakit yok yani
Kocayı görünçee unutmuş
Buldumcuk olmuş bence.. burada senşn kabahatin yom
Olması gereken bu
Adamların işleri vardır 🤣
mesafeli ol bence
Senin suçun değil
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?