Buzdolabı tamircisi çağırmıştık sadece dolaba baktı fişi çekin bi kaç gün vs deyip gitti bizden 300 TL alıp yol parasıymış güya ama geldikleri yerle buranın arasında 20 dk bile yoktu fazla mı aldılar sizce
2 ay
Buzdolabı tamircisi çağırmıştık sadece dolaba baktı fişi çekin bi kaç gün vs deyip gitti bizden 300 TL alıp yol parasıymış güya ama geldikleri yerle buranın arasında 20 dk bile yoktu fazla mı aldılar sizce
300 TL çok ucuz servis için ama muhtemelen buzdolabınız bozuk degil. Kapısı tam kapanmamış ve hortumuna su girmiş sonra da kapı kapanınca hortumdaki su donmuş. Bu sebeple de sogutmamaya baslamis. Adam da tamir etme numarası yapıp fişi çekin kapıları açın demiş ki biz erişin tekrar boru açılsın buzdolabı da soğutmaya başlasın 😁
Bu durumda kendini biraz kandırılmış hissetmen çok doğal 😊 Böyle kısa bir inceleme için 300 TL yol parası fazla duruyor. Burada genelde tamirciler servis ücreti adı altında bir rakam alıyor ama bunu baştan söylemeleri gerekiyor. Böyle durumlarda firmayı arayıp net bilgi istemek iyi oluyor. Umarım bir dahaki sefer daha şeffaf bir hizmet alırsın 🌿✨
Cevap
8Cevap
Kontak açma parası almışlar adamlar hiçbir şey yapmadan bile para kazanmanın yolunu biliyorlar.
Az bile almış, normalde dükkandan çıkmak için bile 500 tl alıyorlar
servis ücreti alıyorlar 300 yine az almış 500 den başlıyor servis ücreti
Neredeyse az bile almışlar bu tür servis işleri fahiş artık
Benim ailede var o işlerle uğraşan işe yarıyor
Gelmeden önce zaten söylüyorlar şu kadar alırız diye. Ben 400 ₺ verdim.
Bize söylemediler
Standart servis ücreti gelip gitme 500-750 TL den başlıyor
normal
insaflı davranmışlar
Fazla almış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?