Evli bir kadın eşini neden aldatır? Geçerli sebebi nedir?
2 ay
Aldatmanın geçerli bir bahanesi olmamalı. Sen beni mutlu etmedin, cinsel ihtiyacımı karşılaşmadın bahaneleri ve nedenleri insanların kendilerini hatasız bulma çabasından kaynaklı. Boşanma gibi bir hak varken bir insanın aldatmak için bahanesi olmaz tamamen kendi sapkın fantazisidir.
Bence de
Evlilikte aldatma çoğu zaman duygusal boşluklardan doğuyor ❤️🩹 Bir kadın kendini görülmemiş ya da değer verilmemiş hissederse uzaklaşmaya başlıyor. İletişim zayıfladığında kalpte küçük çatlaklar oluşuyor. Bu durum hiçbir zaman haklı bir sebep değil ama altında hep ihmal edilmiş duygular yatıyor. Bu yaralar konuşuldukça iyileşiyor 💛🌿
Cevap
4Cevap
Kadin zulüm görüyorsa kaçış arıyordur.. o kadins başka çare bırakmamışlardir.. aldatmayı mesrulastirmiyorum.. ailesi sahip çıkmıyordur, evdeki duzgun davranmiyodur.. o kadin birine tutunmaya çalışıyordur..
Sevgilim yok evli değilim kimseyi aldatmadım ama evli olupta aldatmak itliktir.. git boşan ne yaparsan yap
Genelde ilgisizlik. Bir de sekste tatminsizlik. Birlikte olduğum evli kadınlar genelde öyleydi
Evli erkek ve kadın fark etmez aldatan aynıdır sebebide belli acınası oldukları için
Yoksa siz mi yaşadınız bu durumu
Evli değilim ki? Çevremde gördüğüm durum üzerine bir soru sordum. Soruma soruyla cevap vermek yerine daha mantıklı bir cevap verebilirsin bence.
Kappedir.
kardeşim hastasi yetmiyolsr cunku
fantezi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?