Eşinizin ailesi sizinle aynı evde yaşayabilir mi, büyük evde sorun olur mu?
3 ay
Tabikide yaşayabilir yaaa o nasıl soru bu yaşa kadar yetiştirip çeşitli zorluklara rağmen her türlü soruna gögüs geren aile sokaktamı bırakılır başımın üstlerine yerleri var yani onlar yanımız da yaşayıp duasını almak gibi büyük bir nimet varken sokakta bırakmak sallakliktan başka bir şey değildir bence
yorumlara bakarak insanların ne kadar vicdanlı olduğun göre bilirsin
Benim ailem veya eşimin ailesi farketmez sonuçta ikimizinde ailesi ama şartlar uygunsa ayrı evde yaşamak isterim malum herkesin özel hayatı var
yaşlılık diyelim kendi yemek temizlik işlerini yapamıyorlar
hayır bazıları ailerini çöp gibi atıyor ondan bahsediyorum asla evime gelmez diyen insanlar dan bahsediyorum mide bulandırıcı
Başkaları için bir şey diyemem herkesin kendi aile yapısı var neler oldu neler geçti bilemem sonuçta ama gelemez gidemez diyemem şartlar uygunsa eve başka evde olabilir ama imkan yoksa yapicak bir şey yok sonuçta bu şey içinde geçerli gelin kaynana olayları daha evlenmeden hayır olmaz ayrı ev ayrı ev ileride sende kaynana olucaksin mesela o zamanda gelin damat hakkında böyle ki düşünsün insanlar büyük konuşmayı seviyor 😅
öyle
evet bence yaşıya bilirler hata yan yana evleri olsa daha güzel olur yaşlılıktan bahsetmiyorum daha güzel çünkü çocuklar ananna anne babaanne ile büyür bizde rahat işe gideriz Maddi durumum iyi Aydın'da yanyana olan 3 villayı satın alsak birinde onun annesi babası birindede benimkiler kalırdı
ne güzel olurdu
evimde kalabilirler hiç sıkıntı değil
Bazı şeyler parayla çözülmüyor maalesef insanın içinde olması lazım senin bu düşüncen bence gayet güzel eşin şanslı bu konuda sen yine de çok yan yana oturmayai isteme malum arada sırada sorun olmasın çok geziyorsunuz evde durmuyorsunuz vb seyler 😅 şakası bir yana iyi anlastiktsn sonra hepsi baş tacı ileri de bebek konusunda da olsun başka bir konu da olsun sürekli destek oluyor ama anlaşamadıktanda sonra sorun oluyor zaten benim demek istediğim de bu zaten yine önce ayrı evler sonra birlikte yaşamak
bilemiyorum neden anlaşamadıklarını anlamıyorum bence anlasamama konusu ev hanımlarında sorun çünkü evdeler ve yaşlılarda evde yaşlı insanlar akıl vermesini sever sende tamam diyeceksin bu kadar sen daha çok biliyorsun konu kapanıyor
Herkes aynı değil sonuçta senin ailen iyi olabilir bir baskasinin ailesi kötü olabilir var bunlar görüyoruz duyuyoruz sonuçta hayatta toz pembe değil maalesef birde tabi baskınlık durumu var bazen tamm desende olmuyor her iki tarafta durumun farkında olsa sorun olmuyor zaten ama işte yaşamadan bielmiyorsun ne olduğunu
tabiki öyle toz pembe değil dediğin gibi herkesin ailesi iyi değil herkesin gelini oğlu kızı damadıda iyi değil
benim dedem kendi kaynanasına baktı babam anaannem bizde kalmak istse bakar kaç kere dedik gel bizde kal kalmıyor olgularının evindede kalmıyor dedem öldü tek başına kalıyor ama dayimlar komşuları çok hasta buna rağmen evinden gitmiyor
teyzemler ona yemek götürüyor kuzenlerim haftada 1 kere evini temizliyor
Manevi duygular devre girince durumlar farklı oluyor aklı başında olan durumun ne olacağını bilen kişiler zaten farklı davranıyor sende bunu hissediyorsun bunlar göreceli kavramlar birazda insan zorda olmadıkça kimsenin evine gitmez zaten yani bu ister oğlu ister kızı olsun farketmez evli olmasalar belki goder ama tatları kacmain düşüncesi vb şeyler işte buna ne istersen de herkesin kurulu bir duzeni var düşüncesi evinden gitmesinin sebebir burası benim evim bir şey olucaksa da burada olsun birazda konu komşu sohbeti muhabbet tanıdıkları hepsi orada ayrilipts gitmek istemez sonuçta ayrıca sen neden gitmiyorsun diye de sana fırça atayım mi şimdi 😅🤣
farklı şehirlerde yaşıyoruz Yoksa ben onu zorla bize getirirdim güzel dedikodu yapılıyor yaşlı insanlara
kesinlikle her şey sağlık
aklıma anaannem geldi
bide milyoner 3 oğlu olup sokakta mendil satan kadın aklıma geldi
Bazı şeyler için fazla hassasız hayatta toz pembe değil ara olan bize oluyor işte 😅 düşünmekten başka bir şey olmuyor insanın elinde bir şey gecmiyro imkanlar dogrultusunda insan herşeyi yapmak istiyor bu seferde genel anlamda soyluyeyim en azından kimisine göre iyi birisi kimisine göre saf kimisine göre kullanabilir birisi oluyorsun hayat garip 😀
insanlara ayna tutuyorum din Gibi dinsiz biri için saçmalık masal dindar biri gerçekler
hernyese güzel sohbet ettik teşekkürler
Aynı evde yaşamak her zaman zorlayıcı olabiliyor ama iyi bir iletişim olursa keyifli bir düzene de dönüşebiliyor 😊 Ben geniş aileyi severim fakat herkesin alanına saygı olması çok önemli 💛 Büyük bir ev rahatlık sağlayabilir ama yine de sınırları net konuşmak huzuru korur. Empati kurunca her şey daha kolay olur 🌿
Cevap
6Cevap
İlaki lafı bile olmaz ama x le olsaydım asla istemezdim ama başkasıyla olursa kabul ederim
Neden peki bir sebebi var mı
Yaşayamaz her gün pompa olmalı
Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz
Evet yasayabilir
Bizim oldu iki aydır ilişkiye giremiyoruz
Bilmem
Asla kabul etmem.
Hayır yaşayamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?