Gizli Üye(18-24)5 ayÇoğu kadın düşmanı, clublarda gezerler ev kızı isterler, çoğunun evlenme nedeni kadın evi temizlesin yemek yapsın bana baksın (yani bir hayat arkadaşı bir eş istemiyorlar maaşsız bir hizmetçi istiyorlar), nasıl iyi bir eş olunur bilmezler bunu bilmedikleri gibi iyi bir baba olmayı da bilmezler ama çocuk isterler, hadi diyelim kadın hamile kaldı hamileyken bozulan bedenine laf söylerler sonra aldatırlar, kadının (kendi eşi😃) kararlarına saygı duymak nedir bilmezler ama kendileri ne dese anında yapılsın ses çıkmasın isterler, bakire kadın isterler (altını çiziyorum yıllarca sevişmeden durabilmiş bir kadın) evlendiğinde de kadın her saniye istekli olsun isterler, kadın c*nsel ilişki istemeyince (ki kocası da olsa kimsenin kimseye s*KS borcu yok) giderler önceden o**spu dedikleri istekli kadınlarla aldatırlar, zaten çoğunun hala ana kuzusu olduğunu söylememe gerek bile yok. Listeyi sonsuza kadar devam ettirebilirim. Şimdi bir daha sor ama doğru soruyu sor “Kim türk erkeğiyle neden evlensin?”
41 Yorumla- 5 ay
Genel kitleyi çok güzel anlatmışsın
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u 5 ayBalkan erkekleri daha yakışıklı vallahi 🤤. Türk erkeklerine güven olmuyor.
23 Yorumla- 5 ay
Gerçekten yakışıklılar yaaa keşke erkeğimiz biraz adam olsa onlarla olsak yabancıya güzel bize kötü davranıyorlar
- 5 ay
Yakinen de gördüm bir kaç balkan erkeği, gerçekten çok hoşlar. 2 yüzlü oldukları için öyle. Oysa kendi kadınına güzel davransa erkekler güzel karşılık alacaklar zaten.
- 5 ay
Katılıyorum her dediğinize Balkanlara da xhhxhdhd
- Aile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı.
5 ayİkisinin de aslında iki türlüsü var ev aile erkeği çocuklarının babası işinde gücünde gelirli statülü erkek zengin erkek diksiyonu düzgün erkek medeni erkek diğeri ev kadını çocuklarının annesi hamarat samimi çalışkan konuşması iyi sessiz duygusal çabuk kırılan çok fedakar diğerleri ise tamamen boş erkek cinsel sapkın uçkuru çok kavgacı erkek kezban kız egoist kız sonradan görme kız ev işlerinden hiç anlamayan kız nankör kız kendini geliştirmemiş kız
03 Yorumla- 4 ay
Hukuk ve tıp Fak en çok kadınlar var ve askeri alanda da hep 1. Kadın oluyor düşün eskiden okutulmayan kızlar okutulur * olur diye olan kızlar şimdi ilklere giriyor siz erkekler her daim iş alanindaydibiz bence yapma böyle değer verilmeyen her kız gider ev işi sadece kadına değil herkesin bilmesi gereken bisey sonradan görme her türlü cinsiyet de var ve tüm her yerde var bunu sadece kadına yüklemek ağır hatta erkek kız farketmeden mütevazilik olarak dünyada ilk 3 e gireriz asıl soru şu siz ne istiyorsunuz ve ne vaat ediyorsunuz kusura bakma ama biz yıllardır bekaretini korumuş yıllardır hala bi çoğunluğu bile var bu durumun ama sonuç hüsran ne patlamamış erkek kaldı ne de iki popo memeye ailesini satmamis adam biz yıllardır aldatıliyoruz gerek iç ülkeden gerek dış ülkelerden peki kadını gördün mü yıllardan beri hayır yeni yeni kadınlar başka ülkenin adamlarıyla evleniyor sen istiyorsun ki o türk kadını ben ne istersem yaparım o benim dediğimi yapacak kafası var takılıp takılıp evlenmeye gelince bakire kız istiyorsunuz ama kendiniz bile bakir değilsiniz çünkü annenden her şeyi feda eder babam dövsede aldatsada o sustu bunlar da kadın diyip hem anneni hem bizi asagiliyorsunuz bu mu yani adamlık sürekli ahlak kadına işler kadına ve buna karşı laf söyleyince elin legenleri ile kiyaslaniyoruz kiskanmiyoruz sadece bi kuzum kadar bile değer alınmadığını karar verildi kızlar arasında sessizce o kadar yoksa isteyen istediği ile takılsın ama siz kadını profilde değer verilen olarak sarışın mavi uzun boylu tecrübeli seks konusunda bide Türkçeyi yarım yamalak konuşsun yabancı olsun yeter o yüzden üstte yazdıkların geçersiz kusura bakma siz bile daha ne istediğinizi bilmiyorsunuz
- 4 ay
Kuzum derken orsp anlamı klavyeden kaynaklı degistiriyor
- 4 ay
İkisininde iyisi de kötüsü var ama türkiye de erkekler daha zengin bunu kabul etmeleri lazım
Yapay Zeka Cevapladı
Son yıllarda ilişkilerde beklentiler çok yükseldi 😊 Birçok kadın kendini güvende ve eşit hissetmek istiyor. Bazı erkekler bu değişime ayak uyduramayınca kopmalar oluyor. Senin yaşadığın dünyada özgürlük ve saygı daha değerli hale geldi 🌿 Sağlıklı iletişim kurulunca bu mesafe kolayca kapanır. Her iki taraf da emek verince denge kendiliğinden oluşur 💛
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
5 ayÇünkü çok kaba ve sınırlarını bilmiyorlar evlenmeden ilişki peşinde herkes
13 Yorumla- 5 ay
Evet sürekli bel altı
- 5 ay
Uzak durun öylelerinden abicim
- 5 ay
Var olunnn
- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
5 aySon 15 yılda olan olayları incelersen sorunun cevabını bulursun
112 Yorumla- 5 ay
Çok haklısın aldatmadan dayağa hizmetçilikten hakarete son radde istemeyince artık öldürmeye başladılar
- 5 ay
Tipik Anadolu erkeği ve son zamanlarda ortaya çıkan siyasal İslam zihniyetinin tezahürü
- 5 ay
Öyle
- 5 ay
Kadını sadece kendisine hizmet etmek için yaratılmış bir canlı olarak gören bir zihniyetten her şey beklenir
- 4 ay
kuzum olmamızı istemezler kuzum yapmaktan da vaz gelmezler
- 4 ay
Kadın hayatın başlangıcıdır kadın olmazsa biz olamazdık ki. Bir de konuya biyoloji olarak bakalım kromozom bazlı bakılınca erkeğin yarısı kadın değil mi zaten
XX Kadın
XY Erkek
Yarımız kadın iken nasıl erkeklik ve üstünlük taslayabiliriz ki.. - 4 ay
Değerli hissettim bu yorumda teşekkür ederiz ederim ❣️
- 4 ay
Kuzum derken orsp demek istedim klavye degistirdi
- 4 ay
Rica ederim güzel yürekli güzel insan.
Tahmin ettim o kelimeyi.
🤗 - 4 ay
Hem 250 gram et parçası diye aşağılıyorlar hem de elde etmek için her türlü yolu deniyorlar
- 4 ay
Biraz öyle oluyor ama sizin gibiler de var bu yadsınamaz 💞
- 4 ay
Ama öbür türlü "erkekler" daha çok tercih ediliyor
Aile & Toplum konusunda 739 cevap paylaştı. hayaller john jack micheak hayatlar Ahmet Mehmet Mahmut
17 Yorumla- 5 ay
Güzel insanımız var da ne bakiri kaldı ne ahalisi nede beyedendisi çok şükür kızlarımızın genel kitlesi hala sağlam ama erkeğimiz de öyle olsun isterdik
- 5 ay
@Oktay3474 yok objektif bakıyorum genelde takılıyor bi çoğu araştırın bakın bakir erkek vardır da illaki ama sayı az beyefendi tüm samimiyetimle söylüyorum erkek milleti çok sapıklasti umarım fazlasıyla vardır ülkemizde ne diyelim
- 5 ay
@Oktay3474 genelde derken genellikle anlaminda değil genel evde takılıyor bir çoğu orada geliştiriyor kendini
- 5 ay
@Oktay3474 vardır tabikide öyle biri yok diyen yok zaten ama genele bakarak konusuyoruz burada
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çünkü Türk erkeğine ulaşmak kolay geliyor onlara onların gözü hep yüksekte ama bilmiyorlar ki günün sonunda gene dönüp dolaşıp ona gelecekler
04 Yorumla- 5 ay
Türk erkekler ADamcık takılıyorlar evlenmeye gelince türk kızı istiyorlar bence kızlar bakir istiyor artık değer veren özel hissettiren yoksa kızlar istiyor kendi ülkesinin erkeklerini ve senin bahsettiğin kenar mah kızları hayal dünyasında yaşayan kızlar çocuk daha onlar
- 5 ay
Şaka yapma her kız ister yalnız orr denk gelmişsin bizimkilerden de çıkıyor böyle arada
5 ayÇünkü çok kaba abazan ve aptllar
43 Yorumla- 5 ay
Sapıklasma arttı sadece istedikleri şey seks sürekli düşüp kalkma derdindeler son ra da kız çocuk istiyorlar
- 5 ay
Aynen bir de bize karşı çok ayrımcılık yapıyorlar Rus kızlarının yaptığı bir şeyi biz yapınca aşağılıyorlar onları övüyorlar
- 4 ay
Acık ilişki istiyorlar gibi istediğimde olurum hesabı o yüzden bence biraz da ruslara yönelme türkiyede kolay sevilmek popon az iki , kıvır memeni göster tamam ailesini satışını izle bir çoğunluğu sonra arkadaşlarına babalık duygusunu anlatırlar ellerde tespih zihinlerde seksting hesabı ama dur evlenmeye gelince bakire türk kızı bilmem yani bir erkeğin bu kadar ucuz olması sanırım koyuyor çünkü hayat kadını bile parasal değeri var bizim erkeğin bedeli beleş o da ayrı bi konu işte
- Aile & Toplum konusunda 767 cevap paylaştı.
5 ayKızların gözü açıldı türkiyede iş yok yabancı erkek bulalım da pasaportumuz bari olsun derdindeler
01 Yorumla- 4 ay
Sizin gözünüz hep acıktı yani iyiymiş bu arada git bak pasaport için evlenen bir turk kızı bulamazsın o erkektir yapan kızlar sevdiği olanla olurlar genelde ve yabancı yer tercih edilmez ama artık yavaştan tercih ediliyor çünkü dış ulkedekilsr değer vermeyi biliyor biraz çünkü samimi bir ırkız yemekleriniziyapip yediklerinde vatan gülüşü oluyor ve merhametli çocuk sevme olaylarimiz bundan iyi anne eş olur gözle bakılıyor yoksa bir amerikan erkek sandığından çok fazla zeki amacını anlayacak kadar cin kızlar biraz daha duygusal sizin taraf için daha uygun gibi sanki
Yani bizim de seçeneğimiz olduğunda geride kalıyorsunuz la la latina
08 Yorumla- 5 ay
Sa sa. Shakira Latin iyidir hem kadını hem erkeği güzellik yakışıklılık olarak ama sıkıntı kardeşim yaa anladın sen dikkat et boş bırakılmaya gelmez gibiler malum çocuk kimden bilinmeyen üreme şekilleri var Hindistan Çin ve Ruslar gibi fazla ahlaksızlar hayırlısı olsun sana ne diyelim 🙏
- 5 ay
O zmn Niye yorum yapıyorsun sonra da kızıyorsun nsndndn hee sen biraz tutumlu bakıyorsun bosandin ya niye boşandınız acaba hem bosandin diye ahlaksızlık hak mı görüyorsun kendine
- 5 ay
Yakışır türk erkeğimize:( herkes kendine yakışanı yapıyor zaten kutlarım
- 4 ay
Bencede herkes kendine yakışanı yapıyor görüyoruz
- Aile & Toplum konusunda 700 cevap paylaştı.
5 ayPara yoktur ondan, para için sevgilisini bile bırakıp zengin erkekle çıkanlar var
01 Yorumla- 5 ay
Karısı varken orr yapan erkek sayısı daha fazla kaplann ama sen bilirsin
Gizli Üye(30-35)5 aySayfadaki abaza yorum ve soruları görürseniz cevabın bir kısmını alırsınız.
21 Yorumla- 4 ay
Haklısınız değer yok anlayış yok
O köprüden çok su aktı geçti kurt kocadı kuzulara maskara oldu ondandır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayTürk erkekleri artık türk kızlarını istemiyor. Erkekler prenses oldu diye ağlıyorsunuz o yüzden.
07 Yorumla- 5 ay
Ne alaka duygusal bakıyorsun naif kalbin var belliki
Cevap sahibi5 ayBoş yapma ya
- 4 ay
Bak şöyle söyleyeyim eğer bir kadın hem çalışıyorsa hem çocuk hem ev işi hem yemek çamaşır bulaşık ağır geliyor aldatma oranı da yüksek bu ülkede kadın o kadar fedakar olmasına rağmen genelde aldatılan da kadın siz ne istiyorsunuz hizmetçi mi kuzum mu olmamızı istiyorsunuz
- 4 ay
Hizmetçi mi yoldaş mi yoksa kuzum mu olmamızı istiyorsunuz
- 4 ay
* mi
- 4 ay
Orspmuuu demek istiyorum klavye yazmiyor
Cevap sahibi4 ayHem erkeğin eski çağlardaki gibi eril olmasını istiyorsunuz hem de otursun evde çocuk baksın bulaşık yıkasın yemek yapsın diyorsunuz. Hangi eril atamız yapmış bu söylediklerini. Ondan sonra erkekler prenses oldu diye ağlamayın. Onları da biz yapacaksak ne diye evleniyoruz o zaman?
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Türkün Türkten başka dostu yoktur.
11 Yorumla- 5 ay
Katılıyorum yorumuna umarım güzel birbirimize sahip çıkan ülke oluruz genelde erkekler duymak istemediği şeyde pislesirler ama bu yorumu görmek güzell
Gizli Üye(25-29)5 ayBatıya ozenıs dıcemde arrık batıyıda gectık hep Afrikalı
06 Yorumla- 5 ay
Yooo ya Amerikalı ya koreli ya İspanyol ya da Alman erkeklerle takılıyorlar evleniolar
Cevap sahibi5 ayModa olmus siyahı ıle evlenmek yenı trend bu bwın zamanlarda
- 5 ay
Rengin trendi mi olur muş önemli olan ahlaki değere sahip mi sahiplerse ne alaaa
Cevap sahibi5 ayOnu ben bilemem saygıda duyuyorum ama son zamanlarda gorunen durum bundan ibaret... Yargılamıyorum kesınlıkle lınclenmeyelım
- 5 ay
Bencede siyahi diye ayırt edilmemeli ahlaki yapılarını bilmiyoruz adlarını da duymadım ahlaksız diye rusun kızının slavlarin , para ve yarr odakli almanlarin kız ve erkek ahlaki takas ve Fransız erkekleri ahlaksız adları var bi kere özellikle Slav kadınlar türkiyeden gitmiyor beleş paranın kokusunu alınca bu durum da aslında ne kadar erkeklerimizin varotik ahlaksız olduğunu gösteriyor
Cevap sahibi5 aySızı takıp ediyorum
Türk erkek istiyorum
46 Yorumla- 5 ay
Ben de istiyorum Türke türk yakışır diye ama korkuyorum çok fazla milli var
- 5 ay
İnşallah bulursun ☺️
- 5 ay
@izmitliiso inşallah herkes kendi yaşantısında yasamisligiyla bire bir eş sevgili nasip eder
- 5 ay
@izmitliiso aminn sizde inşallah
- 5 ay
Amin ecmain
5 ayMalafat ortalaması
18 Yorumla- 5 ay
Birazda karakter olabilir sevgi yaklaşımı
- 5 ay
Sen benim sevgimden şüphe mi ediyorsun
- 5 ay
Kanıtlayın o zmn
- 5 ay
Adını kalbime yazdım
- 5 ay
Yaaa sapsikkkk dememi bekliyorsan yanılıyorsun dhdhdhhdh neyse iyi yazmış kadar oldunnnn
- 5 ay
Düşme düşme kalk
- 5 ay
Ahmettttt düşme haaâ
- 5 ay
Oyy
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. İstemiyorlarmış mı
11 Yorumla- 4 ay
Türkü istiyoruz ama ahlaksızlığını istemiyoruz
Gizli Üye(36-45)5 ayİstenecek halleri varda biz mi istemedik
29 Yorumla- 4 ay
Olanları da görmüyorsunuz
Cevap sahibi4 ay@kralkobrax21 görünen bir şey yok
- 4 ay
Bakmazsan göremezsin
- 4 ay
Bakmak ile görmek arsında çok fark var
Cevap sahibi4 ay@kralkobrax21 50 yaşındaki adamı görmesekte olur gibi
- 4 ay
Mesele yaş ile ilgili değil ki?
Cevap sahibi4 ay@kralkobrax21 çok ilgili, her şey denklik
- 4 ay
Yahu mevzuyu nasıl anlıyorsun, etrafına bak şiddet gören cinayete kurban giden kadınların hepsi yaş farkı olan "erkekler" tarafından mı öldürülüyor
Cevap sahibi4 ay@kralkobrax21 öyle düşünürsek kimseye selam vermeye gerek yok. Kim ne çıkar belli olmaz, yapmaz dediğin de herşeyi yapabilir
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayBizde Türk kızlarını istemiyoruz
01 Yorumla- 4 ay
Bizim sebep belli yorumları okuduysan sizin ne icin
Gizli Üye(18-24)5 ayKimse kimseyi beğenmez oldu
03 Yorumla- 5 ay
Sadece sorumluluktan kaçmaca var sosyal medyanın etkisi de yadsınamaz ahlaki değer yok oluyor
Cevap sahibi5 ayİnsanlar artık uğraşmak istemiyor
- 4 ay
Adamın adam olmadığı yerde kadın gider erkekler sahiplenmesini bilmiyor
Tam tersi bence
01 Yorumla- 5 ay
Niye öyle dediniz
4 ayYanlis genelleme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayÇoğu Yabancı börek hayranı da ondan
05 Yorumla- 5 ay
Türk erkeği değer vermediğinden sevgi anlayışları aldatma ve dayak hepsi değildir ama bir çoğu böyle kabul edin bizde istemezdik
Cevap sahibi5 ayBen Türkiye'de yaşamıyorum başka bir ülkenin vatandaşıyım ama yine de yanlış düşünüyorsun
- 5 ay
O zmn gel de kendi gözlerinle gör eğer öyle biri değilseniz alınganlık, yapmayın ama durum bu ve bu yeni olan bisey değil
Cevap sahibi5 ayHangi ülkede yaşıyorsun sen
- 4 ay
Türkiyede
Gizli Üye(25-29)5 ayTürk erkekleri türk kızlarını çok istiyor sanki
010 Yorumla- 5 ay
Düzgün olan erkekler hayalet gibiler hepsi genelde takılıyor
Cevap sahibi5 ayEvlilik için türk kızlarına güvenmiyoruz çünkü takılma işleri de bize göre değil
- 5 ay
Genel ev de zaman geçirmelerini kastetmiştim genellikle türk erkeklerini
- 5 ay
Başka hiç bir ırka güvenme o zmn ndhdhxhh dünya takas ediyor açık ilişki yapıyorlar bi türk kızlarını ve İsveç dan kızlarını övüyorlar genel namus yönünden
Cevap sahibi5 ayBedavaya yığınla kız var dışarıda geneleve yaşlı ve engelli olanlar gidiyor
Cevap sahibi5 ayGüldürme beni bekaret yaşı 14 e düşmüş
Cevap sahibi5 ay18 yaşında ki kızın en az 5 sevgisi olmuş
- 5 ay
İllaki vardır ama bu senin çevrene göre belirlenmiyor genel de o kadar göremezsin 18 yaşındaki kızlar şuanda yks çalışıyor genel kitle gençlerimiz korkuyor gizli kullanıcı
- 5 ay
Dünyada ise doğrudur kadınlarımızın bir çoğu hala ahlaki düzeyi yüksek çevreni değiştir bence
- 5 ay
Bedava mı tecavüzcü için evet bedava
Zenci favori
11 Yorumla- 5 ay
Bahsettiğiniz belirli bi kesim genele bakarsak ise değer veren ahlak sahibi ve sevgisini belli eden adam istiyorlar ona kalırsa türk erkeği sadece nefes alsın ama altımda olsun istiyorlar tabi geneli herkes için değil
Cok bilmislik
01 Yorumla- 5 ay
Türk kızlarını dövüyorlar aldatıyorlar elin yabancı leğen olmuşlardı övüyorlar evlenmeye gelince türk kızı istiyorlar uckuru yüzünden oluyor
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat