Ben 20 yaşındayım kasiyer olarak çalışıyorum Şok'ta kendime iPhone 17 almak için kredi çektim ve taksitle aldım ailemle kavga ettim sizce haklılar mı?(Maaşım 34 bin)
3 ay
Güle güle kullanın fakat haklılar o parayla yatırım yapsaydın yeni bir telefon ihtiyacın varsa daha ucuza daha düzgün bir şey bulabilirdin taksit yaptılar demen aslında mantıksız çunku o taksit belki 6 ay belki 1 yıl belki daha fazla ödeyip duracaksın kendi paranla alsaydın belki 4-5 aya borcun bile kalmayacaktı ve ayağınızı yorganiniza göre uzatın bu hayatta hiçbirşeyin garantisi yoktur tabiki eğlenin kendinize birşeyler alın fakat diyelim ki bu ay iş yerin iflas etti size de iflas ettiği için ne tazminat ne başka bir şey verilmedi e o taksitleri kim ödeyecek bulamadınız da hızlı bir iş veya yüksek maaşlı
Ee haklılar Türkiye’de telefon için kredi çekenleri anlamıyorum bana çok saçma ve komik geliyor. Kredi denilince büyük bir şey aliyor diye saniyorum ev falan ama telefon deyince bi yüzüm düşüyor ne alaka oluyom yani. Normal taksitle alınmıyor mu bu telefon yavaş yavaş öde işte ben bile benimkini öyle aldım tam 1 senesi kaldı kredi falan yok
Böyle bir alışveriş yapmak isteyince heyecanlanmanı çok iyi anlıyorum 😊 Teknoloji bazen insanı çekiyor ama ailenin kaygısı da seni zorlamak için değil ileride sıkışmanı istemedikleri için ortaya çıkıyor ❤️ Aylık gelirine göre kredi ödemesi seni yoracaksa bunu sakin bir şekilde onlarla konuşman iyi gelir. Kendini savunurken incinmemeye de dikkat et 😊
Cevap
11Cevap
İphone 17 niye alıyorsun ya ona o kadar para verilmez bildiğin telefon
@poliser ben olsam pek almam insanlar bana saçma geliyor asıl telefon dediğin ikinci el de olsa olur araba sıfır olmalı
@poliser general mobile
@poliser ortalama
@poliser atarım
haklılar. ayranınız yok içmeye iphonle gidiyorsunuz zıcmaya. ben bile almıyorum. ne meraklısınız görmemiş gibi telefon almaya
Ama iyi taksit yaptılar
ne farkeder? para para diye gezersiniz sonra
Ayağını uzatamamışsın yorgan falan kalmamış
Sağol sjsjsjjs
:) gerek var mı böyle madde özentiligine sence
Iyi yapmışsın da ailen niye karsi cikiyor parayi kazanan sensin
Ne oldu alınca başın göğe mi erdi
Haksızlar da ayfonu napican
@poliser sanki ne kadar cekecekki
@poliser cekiyomuymus
@poliser yazık. ya paraya
@poliser redmi
@poliser kameram bozuk 😀
@poliser yazık paraya ya
@poliser devir tasarruf devri
Doğrudur hocam da yani fotoyu ayda yılda bir çeken birisiyim iş insanı da değilim aldığım para belli her şey belli gidip de bir insan kendini zorlaması mantıklı mı he para olsa onu nasıl ödeyeceğim derdi olmasa millete hava atacağım sorunu da yoksa gidip alınsin tabi ama son zamanlarda yapay zeka kameralara geldikçe o eski görüntüsü yok iPhone nin de
sizin gibiler yüzünden ülke bu halde
Daha farklı şeylete yatırabilirdin aşko
Ama artık iPhone 17 var
Güle güle kullan ne diyelim
Haklılar
İyi yapmışsın herkesin cebinde olması gerekiyor
Hakli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?