Şu hayatta her şey başkasıyla paylaşılır fakat @m paylaşılmaz demişti. Ne kadar haklı nasıl
2 ay
Cevap
8Cevap
Artık onuda paylaşıyorlar ortalık CUCKOLD erkeklerle dolup taştı resmen
Benim annem yok biz rahatız siz kendi derdinize yanın😂
Ne alaka?
Tek tük g@vat erkek var diye tüm erkekleri aynı kefeye koyman ironik. Namusunu önemseyen adamın karısına yapsınlar bakalım nasıl kim vurduya gidiyoe
Erkeğe güzel kardeşim diyip herşeyi modern diye yapan tipler bunlar. İşinize gelmiyor erkekler uyandı diye.
Tüm erkekler mi demişim yazımda? Ortalık bu tür erkeklerle doldu taştı dedim çünkü x KS Instagram gibi platformda çok fazla var bu tip insanlardan bunu kastettim
Valla Türkiye de kadınların bu ben çok bilirim muhabbeti erkekleri çileden çıkardı bu gün 35 de evliliği bırak toplasan 3 tane zor sevgili yapmış kadınlar dolu ortalık demekki neymii toplumsal sorun kadın bu ülkede
Ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun kutsal böcük yorumu başkasına yapacaktın sanırım benim yorumumla alakasız cvp veriyorsun çünkü
Yok la gayet anlamlı 😁 ama anlamadıysan anlatayım. Totoyu Amerikalı kız gibi acıp Osmanlı adabıyla evlenince olur diyip. İşine geldiği gibi erkeği her türlü erkeği sıkıp arkadan fake hesaplarla erkeklerle dolaşan kadın dolu ortalık. Bunu bilen erkek o kadına değer vermez kullanır. Şimdi anladın mı
Ha yani nikahlı karısını paylaşan erkekler sırf bu yüzden mi g@v@tlığı tercih ediyor diyorsun yani
İşte nikahlı karısı allah bilir napıyor düşün mesela burası evli karı kaynıyor sence hak etmiyor larmı
Yahu sen hastamısın namuslu şerefli bir erkek olsa direk boşar karısı onla bunla kırıştırıyor diye paylaşmayı tercih etmez... İçinde g@v@tlık olmayan bir adam bunu yapmaz... Sen resmen g@v@tlığına kılıf uyduruyorsun şu an
Sende totonu açmaya kılıf uydurup modernite diyon napcaz?
Hayda sende belli ettin valla kendini belliki sendede var cuckold eğilimi Allah şifa versin abicim
Bende cuckold yokta sen işine geldiğins cevap veriyon senin ilişki hayatın zor seni bu dönemde biri alsada kullanır sonuna kadar
Savunduğun kılıf uydurduğun şey ortada kimin ne olduğu belli yani
Valla herkes birşeye kılıf uyduruyror ya da görmezden geliyor mesela sen totonu açarak gezmeni hiç konu etmeyip görmezden geliyon. İşte manipüle etmeye çalışıp edemeyince sonra erkekler böyle diyip miyavlıyon
Baban böyle birşeyi sana söyleyecek karakterdeyse bir şey demiyorum
Baban sana bunu dediyse seni paylaşacak demek ki
Ne oldu da söyledi acaba 😄
Genel kafa yapisi olarak bu kafadaydi
Sen paylaştın mı yoksa
Çok haklı sadece bir kişi olcak
Neden söyledin ki şimdi bunu. Mevzu mu var
Yoo öyle aklıma geldi 😂
😄😄 çok açık sozluymus baban 😄
Çok haklı lan dnjdjd
Çok haklı
Baban hqkli
İyi demiş kral
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Baban aslında sana sadakat ve özel sınırlar üzerine güçlü bir mesaj vermiş 💛 İlişkide mahremiyet çok değerlidir. Sevgi paylaşılır, emek paylaşılır ama beden ve özel alan güven ister 💫 Sen de kendi değerini bilip sınırlarını koruduğunda daha huzurlu olursun 🌿 Güven olmayan yerde paylaşım insanı yaralar. Bu sözü nasıl hissederek söylediğini düşünmen bile önemli 🫶