Ağzı süt kokanlar büyümüş de laf sokmak için teyze diyorlar
3 ay
Hoşlarına gitmeyen şeyler duyunca bana da dayı falan yazıyorlar :D 20 yasındaki ergenler beni gerçek hayatta görse peşimden ağızlarının suyu akarak koşacaklar haberleri yok :D
Ugrasılmaz bunlarla
Bende bunu anlamıyorum arkadaş, hay ağzına sağlık. Sırf ters bir yorum yaptık diye, sadece ve sadece yanlışını düzelttik diye amca diyorlar, yazdığım ters yorumun yaşla hiçbir alakası olmamasına rağmen akıllarınca yaşan vurabileceklerini sanıyorlar. Ben yaşımdan memnunum, yaşanmışlıklarım var hayata bir bakış açım bir hayat görüşüm var. Daha dünkü çocukların verecek bir karşılık bulamayıp amca dediklerinde üstünlüğü eline geçirdiklerini zanneden bacaksızlara ayar oluyorum..
😂😂😂😂😂😂 aynen çok komikler sinir etmeye calısıyorlar gülüp geçeceksin kudursunlar
Ben amca olsam dayı olsam ne olacak yani o kişi haklı mı olacak? 😅 Bilgisizca konuşuyor bir konuda, cahilliğini ortaya çıkarınca ama sen amcasın, hee tamam o zaman sen haklı çıktın bu nasıl mantık? Acaba üye olurken gerçek yaşımızı yazdığınız için hata bizde mi? 😳
Velet onlar ciddiye almamız bile yanlış çünkü ciddiye alınca keyifleniyolar
Üzüldün mü
Tamam sende de hazırım 😂
Yok ben söylemicem
“Teyze” denmesi seni yaşlı hissettirdiyse canın sıkılmış olabilir 🌸 Yaşla ilgili hitaplar bazen küçümseme gibi gelir ve insanın içine dokunur. Sen kendini nasıl hissediyorsan osun, bir kelime bunu değiştirmez 💛 Gençlerin dili bazen sivri olur. İçine atma ama sakin kal. Gülümseyip sınırını koymak en güçlü cevap olur 🌿😊
Cevap
26Cevap
Sizde ufaklık diyin ya da yiğenim diyin alayınız gelse alay ederim diyin.
Bana evde kalmıssın teyze dedi
Hayır yani kızamıyorumda komikte geldi 😂😂😂 hepsi bir olmuş gibi hemen teyze diyolar sevimsizler
Nefes alıyor yeter insan işte eğitmemişler ki fırlatıp fırlatıp atmışlar
Bak geldi bitanesi altta😂😂😂😂 bitmiyolar ki zaten takmıyorum
Biraz daha büyüdükleri zaman da olgun olsun isterler falan filan boş ver 30-35 yaş aralığı en iyi yaş aralığı , teyze değilsin kadınsın.
Ben de teyze olucam yakında yani arkadaşım doğurunca
Bana da amca diyorlar diye oyunlarda mik basamaz oldum 😂
Benden olsa olsa ammmca ya da dayı olur ki ikisi de oldum:)
laf sokmak için değil dikkat çekmek için
Herkesin teyze dediği 32 yaşındaki kadın sen misin?
Aman allahımmmm yine beni buldu profil değişmiş ama tanıdım😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Bune sürpriz gerçekten çok mutlu oldum destan yazmanı bekliyorum
Sen de yine beni buldun hep denk geliyorum soruna😂😂😂
Diyeceğimi dedim daha destan yazmama gerek yok
O gün yazmıştın baya ama gerçekten seni gördüğüme sevindim ya cici kız bu sefer takipliycem
Hahahah tamam
O laf sokmak derdinde değil… Senin gözüne kendini sokmaya çalışıyor… İlgi çekmeye uğraşan ergen tribi gibi bişe… Görmezden gel yok say…
Kadının en diri olduğu yaşlardır 30-35 arası.. teyze diyenler hayatı youtubedan ızleyenlerdır.
Bana da amca diyorlar djdjjdd
Teyze evde kalmışsın dedi
Aman evde kalırsak kalalım insanlar cidden cok kötü birini hayatına alsan hayatını si.. p gidiyor olan sana oliyor
Veletler örgütlenmiş gibi hepsinde aynı kelime😂
Ne yazık ki evet artik bir saygi çerçevesi yok
Emzikleri düşmüştür.
hepsi olacakta farkında değiller dert etme
Aldırış etmemek lazım
Kim kızdırdı seni noldu ki
Elde edemeyince mundar diyolar
Çoluk çocuk işte kızma nenecim.
Nenecim diyenin yaşına bak yazarkende mi utanmadın
Yoo olucam bir gün nsjsns
Hiçbir zaman olmayacağım
Bayram geliyor ya harclik için