Ben haklı mıyım haksız mı?

Ben aşağı inip yürümek istiyorum biraz babam da izin vermiyor tek başıma sürekli babamın amcası ile gitmemi istiyor ben de istemiyorum

Ne zaman gitsek bir kedi görsem bir şey yapsam alıyor kamerayı video çekiyor çok sinirim bozuluyor

Geçen gün kediyi sev dedi ben istemiyorum dedim kolumdan tutup zorla kedinin yanına itti beni ve videoya kayıt almaya başladı ve bakın Yumna'nın kedisi vs dedi ben şok oldum ne alaka dedim sonra eve gitmek istiyorum dedim eve gitti kimseye bir şey demedim yemek masasında babama Yumna kedi gördü ille de sevmek istedi vs dedi

Neyse ben bugün tek başıma gitmek için köşede babama dedim babam da hayır dedi gitti sonra çağırdı amcanla in dedi yani amcası ile ben de utandım tamam dedim kendi yeri yemek almıştım bir baktım yine kayda alıyor kedi yemek yiyecek iken yemekten vazgeçip gitti sonra eve geldik neymiş işimiz gücümüz yokmuş kediye yemek götürüp sokaklarda oturduk dedi babama anneme

Annem de gelip bana kızdı artık hiçbir hayvana yemek götürme dedi aşağıda inmek filan yokmuş

Neymiş eğer babamın amcası ile gitmez isem aşağıda biri ile buluşmaya gidiyormuşum derlermiş kendimi şüphe ettiriyormuşum Allah aşkına ne alaka ben öyle biri miyim ki o kadar üzüldüm ki annem böyle dedi başka biri dese umurumda olmaz ama annem dedi gittim ağladım ben senin kızınım ön kadar kalbim kırıldı ki

Okuyan varsa da teşekkür ederim

Ben haklı mıyım haksız mı?