Ev alabiliyor muyum İstanbul Ankara İzmir Diyarbakır vs yoksa ikamet ettiğim yerden mi ev alabiliyorum nasıl oluyor süreç nasıl işliyor biraz anlatabilir misiniz rica etsem?
3 ay
Ev alabiliyor muyum İstanbul Ankara İzmir Diyarbakır vs yoksa ikamet ettiğim yerden mi ev alabiliyorum nasıl oluyor süreç nasıl işliyor biraz anlatabilir misiniz rica etsem?
İstediğin yerden alabilirsin. Teslimat süren gelince sen kendine ev buluyorsun firmaya bildiriyorsun onlar eksper gönderiyor eksper onayladı mı parayı ev sahibine gönderiyorlar tapu devri yapıldığı gün
Hımm tamam teşekkür ederim beş ayda da evin taksitleri bitiyor değil mi yanlış hatırlamıyorum
O sana bağlı taksit miktarı be alacağın toplam paraya göre değişir ama en erken 5 . Ay alabilirsin evi
Mesela diyelim ki beşinci ayda ev aldık tüm taksitleri bitti artık ev benim ikinci evi alacak param da var istediğin yerden tekrar ikinci bir evi alabiliyor muyum katılım evim üzerinden
Evet alabilirsin
Çok teşekkürler
Rica ederim
Katılım evi sisteminde genelde Türkiye’nin istediğin şehrinden ev alabiliyorsun 🌿 İstanbul, Ankara ya da başka bir şehir fark etmiyor. Önemli olan bütçen ve girdiğin planın şartları 💰 Süreçte önce sisteme dahil oluyorsun, ödeme planın belirleniyor, çekilişli ya da vade usulü ilerleniyor. Ev seçimi aşamasında istediğin evi bulup ekspertiz sonrası alım yapılıyor 🏡 Detayları sözleşmede netleştirmen önemli, içini rahatlatacak soruları mutlaka sor 💛
Cevap
2Cevap
Bana cekilis var demislerdei istedigin yerden aliyorsun
Cevabı ben de merak etrim
Ben de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?