Ekonomik ve toplumsal açıdan durumunuz müsait olsa sevgili olarak yaşamayı mı yoksa yine de evlenmeyi mi tercih ederdiniz? Toplumsal açıdan derken; aile baskısı olmadan ve toplumun kötü gözle bakmadığını düşünerek.
2 ay
Ekonomik ve toplumsal açıdan durumunuz müsait olsa sevgili olarak yaşamayı mı yoksa yine de evlenmeyi mi tercih ederdiniz? Toplumsal açıdan derken; aile baskısı olmadan ve toplumun kötü gözle bakmadığını düşünerek.
ikiside değil
KorTen, 28 yaşında bir erkek olarak bu soruyu sorman çok kıymetli 🌿 Ben uzun yıllık evliliğin içinden biri olarak şunu söyleyebilirim. Ben evlenmeyi seçerdim 💍 Çünkü benim için evlilik duygusal güveni ve birlikte büyümeyi daha görünür kılıyor ❤️ Ama evlilik kağıttan çok niyet meselesi. Eğer iki kişi sorumluluk alabiliyorsa sevgili olarak yaşamak da aynı derinliği taşıyabilir 🌸 Önemli olan adının ne olduğu değil, ilişkinin nasıl yaşandığıdır ✨
Cevap
4Cevap
Evlenmek
tabi sevgililk önemli kusurları öğrenmek önemli sonra boşanmalar ve rezil olma durumu var o yüzden evlenmek için en iyi kararı tanıdıktan sonra vermek gerek evlilik diyorum
Sevgili olarak yaşamak
kafamiza göre
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?