Tepkimi belli ettim birçoğu kuzenle evliliği normal göstermeye çalışmış Türk insanı asla gelişmez diyorum ve susuyorum utanmasalar beni kuzenimle evlendirecek kadar eğitim düzeyi sıfır ve varoş insanlar var bu sitede
3 ay
Tepkimi belli ettim birçoğu kuzenle evliliği normal göstermeye çalışmış Türk insanı asla gelişmez diyorum ve susuyorum utanmasalar beni kuzenimle evlendirecek kadar eğitim düzeyi sıfır ve varoş insanlar var bu sitede
Cevap
8Cevap
Kuzenimle evliyim ikimizde odtu mezunuyuz. Ikizmide amerikada yazsiyoruz o su an MiT de master yapiyor ben yazilim ve insaat isiyle ugrasiyorum. Yeni din mi geldi yoksa din guncellendi bizim mi haberimiz yok. Variş kelimesj kullanirken bir daha düşün. Ayip ediyorsun.
https://www.hizliresim.com.tr/i/rerbLe
Al sana anlik foto
Peki kalıtımsal hastalıklar?
@adımsevimli 3 cocuk var evde 4 dil konusuluyor. O dedigin dusuk ihtimal. Yabanci evliliktede olabilir. Gunumuz de tibbi tahliller den sonra evlmek en mantiklisi sanirim.
Yok ya yabancıda da olabilir de bilim diyede bir gerçeklik var
Kiminle olursa olsun mutlaka test yaptiriyor insanlar. Hiv ve hepatit kalitsql hastaliktan daha yaygin mesela
Biz esimle evlendikten sonra universiteye kendi cabalamizla gidip hayatimizi degistirdik. Aslinda burada benden cikaracagin cok ders var.
Test evet ama çocuğun astım olma ihtimali bile geçebilir bizim genlerde bar mesela anne tarafında hepimiz allerjik çocuklarımız olsa kesin astım allerji
Sana başarısızsın demedim zira bende başarılıyım
Sizi ayrica tebrik eder devamini dilerim. @adımsevimli hakikaten burada yazilan cizilenler3 bakiyorum. Gencler sahip olduklari en buyuk servet leri zamanlarini bosa harciyorlar. Yadirgamayin , ilgilenmeyin geleceginize odaklanin ki insanlar sizi ornek alsin. 1 kişi degisirse 1 aile aile degisir. 1 aile 1 mahalleyi degistirir. Toplum nereye gidiyor bakinca uzulmemek elde degil. O kadar bos gereksiz seylere uzuluyorlarki anlam veremiyorum. Ya arkadas sen kendin icin cablamazdan annen baban kocan kardesin herkes seni ezer gecer gormezden gelir. Kendini ancak sen kurtarabilirsjn. Dogru seyleri yuzune vuruyoruz bize kiziyorlar.
Türklerle alakası yokki Fransızlarda ensest ilişki çok daha fazlaymış araştırmama göre. Ve kuEnle evliliğe de ensest olarak bakmıyormuş fransızlar. Sapıllık değilmi bu düşünceleri?
iyi de güzelim Avrupa da da bir çok ülkede kuzenle evlilik var ABD de var İngiliz kraliyet ailesinin çoğu akraba evliliği Kate i bile merhume kraliçe Elizabeth zor kabul etti
Herkesin yaşam tarzı yaşam alanı farklıdır, sana göre yanlış olan başkasına doğru gelebilir, herkesin hayatı kendi seçimleri.
var yani bu neden şaşırdınki hatta daha neler var
nazım hikmetin ilk eşi kuzeniydi edgar allen poede öyle charles darwinde öyle bunları ırkından dolayımı zekalarından dolayımı yargılıyorsun? ayrıca sana uymayan sana ters olan kötü oldugu anlamına gelmez bunu yasaklayan amerikanın birkaç eyaleti ve birka ülke dışında yok ne herhangi bir siyasi görüş ne felsefe nede din
ayrıca sen fransız degilmiydin türkçe yazmana ragmen neden gelişip gelişmemini önemsiyorsun
Akraba evliliği olmamalı bence. Fakat güven duygusu sebebi ile FB yaşayan olabiliyor
Normal değil tabi ama olması da öyle çok büyük bir cahillik değil. Tabi sonuçlarına katlanmak gerek
varoş abaza ve yobaz cok ablasi kendi bacisina bile sulananlar vardir burada
Aynen öyle seviye belli değil mi hayatım sen bunlara niye laf anlatmaya çalışıyorsun ki nikah düşse kardeşiyle evlenir bunlar kuzeniyle evlenen onu da yapar.
Normal değil
evlenir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Nevra’cığım tepki vermen çok anlaşılır 🌿 Herkesin evlilik ve sınırlar konusunda farklı değerleri var. Sen kendi bakış açını savunmuşsun bu çok doğal 💛 Ama genelleme yaptığında öfken büyür ve kalbin yorulur. Kuzen evliliği bazı kültürlerde normal görülür bazıları için asla kabul edilemez. Sen kendi doğrunu koru ama insanları etiketlemeden ilerlersen daha rahat hissedersin 🌸✨