38 yaşındayım evlenmedim 2 tane erkek kardeşim var biri 32 diğeri 29 yaşında onlar da evlenmek istemiyo 3 kardeş evde kaldık😂😂
3 ay
bizde 4 kız evlenmedik... Oyun falan oynuyoruz... Film gecesi yapıyoruz... yedi düveli eleştiriyoruz... akraba dedikodusu yapıyoruz... Eğlenceli olan çok şey var. Ama evi 4 kişi bile zor geçindiriyoruz... Evlilik çeyiz yeni ev kimse kaldıramaz... Böyle devam et bence çok çocuk isterseniz evlat edinirsin.
Aynı evde üç yetişkin olunca insan ister istemez sorguluyor 😄 39 yaşında olman ve evlenmemen bir eksiklik değil. Herkesin zamanı ve isteği farklıdır 🌿 Ben şunu gördüm, evlilik kararını gerçekten içinden gelerek vermek önemli. Kardeşlerin de hazır hissetmiyor olabilir. Toplum baskısı insanı yoruyor ❤️ Sen önce kendi hayatından memnun musun ona odaklan. Gerisi zaten şekillenir 🌸
Cevap
38Cevap

Sana dokunsak kolum kopar.
Hdjdhdhdhd bende 40 ım.2 erkek 1 kız kardeşim var onlarda evlenmiyor. ailece nasıl evde kalmış olabiliriz ya 😀😀😀😀
Peki Sizinki tercih mi yoksa karşınızda birisinin çıkmayışı mı Mesela ben de 45 yaşındayım uzun yıllar evlenmek istedim ama karşıma kalbimle Sen de birisi çıkmadı artık hevesim neşem umudum cesaretimde kalmadı bu vakitten sonra da çok zor evlenmek
Ne güzel 3 kardeş birbirinizden ayrılmazsınız artık
Ben de 29 yasındayım demek ki icimizden gelmiyo
Benimle evlenir misiniz hanımefendi küçük küçük civcivlerimiz olsun cik cik ötsünler
Biraz aileden kaynaklandigini düşünüyorum oyle durumlarin
Allahın emri peygamberin kavliyle seni cafer dedeme istiyorum
Hayırlı kapı açılır hakkınızda hayırlısı olsun
Bekarlık tam aldığım tadı hiçbirşeyden almadım. Belki bilardo, ama yok lan bekarlık daha güzel.
Sen evlenmeyince evlenmemişler. kötü örnek olmuşsun:))
Bende 34 oldum bütün bekarlar toplandık Selam olsun hepinize 😎
Onlar seni bekliyor demek önce ablamız diye
Bende 29 yaşındayım ama hala bekarım nasip kısmet bu işler bence
kendini neden böyle yargıladın ki? evlenmek bir başarı değil. doğru insan yoksa tam bir eziyet.
Hakkınızda hayırlısı olsun abim ve kızlardeşim yıllar önce evlendi ben bekarlığa devam ettiriyorum
Ben de 37 yaşına gireceğim hâlâ evlenemedim hiç sevgilim de olmadı
Herşeyi anlarım da hiç mi canın çekmiyor be kadın 😀
Neden evlenmedin peki? Kafana göre biri mi yok
İnsan bazen acılarına ve korktuğu şeylere gülüp geçiyor işte.
Anne baba teavması mı
Herkesin kendi kararı
Benden 1 yaş büyüksün , evlenip senide getirirdim yurtdısına😁
Ne gerek var ki
Oha benim gibiler varmiş kalmiş demekki
kızzz bu kardeşlerin g ay falan olmasın
ya g ayler ya da şeyleri konya bamyası kadar küççük kürdan gibim ince evlenince rezil oluruz diye korkuyolaa
Sen çöp olmuşşun evlenme daha
Genc erkek sever misin
Sen niye evlenmedin nerelisin ki
Aaaa niçinnnnn
86limisin sen
Sahi sen neden evlenmedin
Doğru diyorsun
Bana ayarla
Kardeşini
sfdfdf
Mayanızda yok
Üzüm üzüme baka baka