Kocam beni aldattı, kızımın bu sözleri doğru mu sizce, siz olsanız ne düşünürdünüz?

Kocam tarafından aldatıldım, yuvasını yıktı 25 yaşındaki kıza gitti. Dün büyük kızımla otururken o gancık yıktı yuvamı dedim.( Kızım 20 yaşında ) . Kızım da bana ; anne bak ben o kıza hiç kızmıyorum , parasını yedireni herkes de yer , babam 49 yaşında 25 yaşındaki benim yaşta çocuğun aklıyla yuvasını yıkıyosa boşuna yaşamış o zaman , bak anne bi erkek aldatmayı kafasına koyduya o kız olmasa Ayşe'ye Fatma'ya gidicekti ya da hiç olmadı yabancıya gidicekti , şimdi soruyorum sana elin yabancısı senin yuvanı niye düşünsün , hazır tutulmuş eve kimse hayır demez , babam bizim rızkımızı düşünmüyosa elin kızı yerken mi düşüncek , suç erkeklerde anne. Kasiyerim evli adamlar kasada şekilden şekile giriyorlar yani hiçbir kadın onları tavlamak için uçmuyo erkekler kaşınıyo , benim yaşta birinin aklına uyup yuvasını yıkan adam zaten hiç yuva olmamıştır ki. Hadi gittin kızı dövdün nolcak o kız gidicek başkası gelcek hangi birini dövcen diyo.
Kocam beni aldattı, kızımın bu sözleri doğru mu sizce, siz olsanız ne düşünürdünüz?