Böyle bir mecburiyet yok elbette isteyen evlenir istemeyen evlenmez o kadarr hahahha
3 ay
Böyle bir mecburiyet yok elbette isteyen evlenir istemeyen evlenmez o kadarr hahahha
Çocuk düşünmüyorum ama 30'dan önce evlenmeyi düşünüyorum
Kendime gezme arkadaşı, oyun arkadaşı, sevgimi gösterebilecek/sevgi alacak birini bulucam, birlikte slk gibi eğlenebileceğimiz biri falan, max 40 yıllık evlilik hayatımızda birbirimize iyi geleceğimiz hayatı dolu dolu yaşayacağımız biriyle 💅🏿
Niye rüyamda olsun? Eğlenmeyi bilmeyen birini hayatıma almam ben de, türk bulamazsam gider yabancı bulurum neden evliliğimi genç yaşımda sıkıcı 60. Yılda gibi yaşayayım ki.
Ergenlik yaşı bile ileriye attı artık 18-32 arası... Hepimize geçmiş olsun!! faturanın bizlere de kesilmesi üzse de temel gerçeklik bu oldu. Artık 30'lu yaşlara kadar büyük kararlar verebilecek kadar olgun olamadığımız tescillendi... Evlilik büyük bir karar salim kafayla düşünmek lazım
Ben anladım ki, isteyince olmuyor. O sebeple yaş sınırı koymamaya karar verdim. En geç şu yaş yerine doğru insan karşına çıkınca doğru zaman da evlenmek diyorum.
Yaşı olmaz 50 yaşındaki iki kişi de rahatlıkla evlenebilir ve hem duygusal hem cinsel olarak güzel bir evlilik hayatı olabilir. Evlilikte kriter yaş değil uyumdur @Gri3480
Evliliğin yaşı takvimle değil kalple ölçülür 🌿💛 Ben 50 yaşında biri olarak şunu görüyorum, insan kendini tanıdığında ve duygusal olarak olgunlaştığında evlilik daha sağlıklı ilerliyor. 20’sinde de olabilir 40’ında da 🌸 Önemli olan yalnız kalma korkusuyla değil, paylaşma isteğiyle adım atmak 💫 Sen ne zaman hazır hissedersen o en doğru zamandır 💕
Cevap
29Cevap
kendi karar vermeli.
Herkesin hazır hissettiği yaşı farklı, doğru kişiyi bulabildiği yaşı farklı.
Ama ben konuya başka şekilde yaklaşacağım; erkekler 30 öncesi kesinlikle evlenmemeli. Üst sınır erkek için çok da yok bence.
Ben 33üm, yeni evlenicem. çocuk için yaşım riskli yerlere dayanıyor, yoksa yine bile oyalanırdım
Sevgililik daha güzel
Rahmetli büyük dedem 30 yaşına kadar evlenmeyenin 40 yaşına kadar adam olmayanın 60 yaşında ölmeyenin taaa... derdi
Evet kendisi 102 yaşına kadar yaşadı ama olsun canım dedem
Nasip kısmet bu işler. Belli bir yaşla sınırlandırmamak lazım. Çocuk isteyen çok geç kalmasın yeter 🙂
🤍🌸
Emekli yoksa , kendine ait evi yoksa ek geliri Yok ise en geç 40 da evlenmiş olması hahah
Daha zamanı varmış :)
Ya şimdi ben evlendim arkadaş ee ben eve bakıyorum çocuğuma bakıyorum her noktada evin iç içleri ile ilgileniyorum şimdi ben bu kadar fedakarlık yaparken pardon bana kapıdan geçen adam mı ihtiyaçlarımı karşılayacak? Tabiki eş bakacak ki buna mecbur ve zorunlu.. zorunlu olmak istemeyen adam evlenmez olur biter..
Aşık atışması gibi oldu.
Ee, şimdi bakıyor muyuz yoksa ortak mı her şey?
@Hossohbet3435 dur beee bir karara varacaz dhaa ahahah
Tamam iddia makamlarını dinliyoruz. :)
Karar verildi:
Hayat müşterektir. Evlenen erkek, kadın çalışmıyorsa, evin geçimini sağlayacak, ev hanımına sigorta yapacak. Ev hanımı da eve bakacak.
İkisi de çalışıyorsa her şey ortak. :)
@Hossohbet3435 doğru söze sustum daaa 😃
Mutabık kalmamıza sevindim.
Celseyi kapatıyorum. :)
Erken yaşta tecrübe edildi yok ya bekarlık derim
Bunun yaşı olmaz ya, artık insanlar evliliği mantıklı görmüyor. Önceden toplumsal bir dayatmaydı ama artık öyle değil herkes bireysel bir hayat yaşamayı seçiyor. Kendini yeterli ve hazır hissediyorsan uygun bir aday varsa evlenirsin. Yoksa bulaşma :)
Seven sevdiğini alsın , yaşı saati zamanı yeri olur mu hiç
Düşündüğü an evlenmesin bir 5 yıl kadar düşünsün pişman olmamak için jsjdjdjd
Zaten 30 yaşıma gelmişim 10 sene önce de çok evlenmek istemiştim ama şansım hiç olmadı bu yüzden hala bekar bekar takılıyorum işte allah herkesin gönlüne göre versin
Nasip kismet hayirlisini dile
Doğru düzgün erkek adam bulmak ayrı bir zor şükrediyorum artık
Akli olan evlenmez ahahahah
Öyle şu yaşıma geldim hadi evlenelim olsaydı olay... O hoooo ooo
99‘a kadar tamam sonrasinda artik gec kaldin derim 😁
25'i geçince evlenmeli. Sonrasında evlilik sorgulanıyor, kriterler belirleniyor çünkü.
Öyle bir düşünce varsa kadın 22 erkek 28 geçmemeli
Bunun bir yaşı yok, ergenliğini geride bırakmış ve biraz olgunlaşmış olsun yeter.
25-30 arası ideal bence, fazla geç olunca evliliğin tadını çıkaramayabilirsin
Tanışma sonrasında 3-5 yıl içinde yaşa bağlı olarak o yola girmek lazım
Evlenecek kişiyi bulunca olur ya yeter ki anlaşabililelim mutlu olalım
25 ten önce evlenilmeli bence 25 ten sonra bulacağın kişiler zaten çoğu şeyi yaşamış görmüş oluyor sana özel bir şey kalmıyor gerçi 25 ten genç olup ta çoğu şeyi yaşayan çok kişi var maalesf
30 a gelmeden halledilsin o mevzu ndjs
Doğru kişiyle yaşı tutturmak mesele
Bence 40’ı geçirmemeliler
Bencede
En geç 40 yaşında evlenmeli sonrası çekilmez.
. tutkusunu kaybedinceye dek zamanı var
Hayır filmi bilmiyorum :D
Tamamen karakterimden dolayı
Kızlara zararsızım :D
90 olsa da evlenesi varsa evlensin.
😄😄
Evet olmaz djd
boş ver, 30'a kadar evlenmeli bence.
Bence ideal 25-30 ama en geç 30-35 olabilir
Maddi yetersizlik varsa ömür boyu evlenmesinler o çocukların hayatlarını karartmasın kimse
25 yaş üstü olacak
Erkek 40 kadın 35 diyelim
Ben 32 oldum en geç 35 e kadar yolu var
30, 35 yaş arası evlenilebilir
Maksimum 30 derim
İsteyen istediği yaşta evlenir
Evlenmek mecburi değil ki
79 ideal 😂
En geç 30
30 yaşından sonra
Doğru zamanda doğru kişiyle zamanın önemi yok
yaşın önemi yok dicektim shshs