Hayat çok zorlaştı , doğuştan şanslı, zengin doğan insanlar ne kadar şanslı ya?
3 ay
Paraya doğanlar çok şanslı ama şöyle bir durum var, para imkan ve daha iyi sağlık hizmetlerine ulaşım sağlıyor genel olarak. Sağlık kısmını görmezden gelirsek, paranın sunduğu imkanlar hızlı bir şekilde mutlu etmeyi bırakıyor ve tatminsizlik hissi başlıyor. Para hayatı kolaylaştırsa da hayalini kurduğumuz mutluluğu veremiyor diyeyim.
Kanka bazı insanlar gerçekten daha avantajlı şartlarda doğabiliyor ama dışarıdan görünen hayatla gerçek hayat her zaman aynı olmuyor herkesin kendi içinde farklı mücadeleleri olabiliyor insanın kendi yolunu kurması da zamanla mümkün olabiliyor ❤️🌹
Hayatın ağır geldiğini hissedince insan başkalarının şansını daha çok görüyor 💔🌿 Sen de adaletsizlik duygusuyla yorulmuşsun, çok anlaşılır. Doğuştan imkânla gelenler avantajlı olabilir ama herkesin sınavı başka. Ben şunu öğrendim, huzur para kadar garanti değil. Kendi yoluna baktığında küçük kazanımların bile kıymeti büyüyor 🌸✨ İçindeki gücü küçümseme, senin emeğin çok değerli 💛
Cevap
3Cevap
Yani tabi normal insanlardan daha şanslılar ama hayattaki en önemli şey sağlıktır
Keske alllah sağlımla sınasaydi hatta o kanser olan hastanede tedavi olanlar varya onun yerinde olmak isterdim olup kurtulmak isterdim bu pislik dünyadan madem inti *har gunah bari hastalıktan geberirdim
Onların yaşadıklarını yaşasan inan bu dediklerinden çok çok pişman olursun
Keske yasasam keşke zamanında inançlıydim kula eziyet ettikce tum inanclarim bir bir gıdıyor namazda kılardım oruçta tutardım sadece bizi görüyor sınıyor
Adi alında imtihan bu dunyada cehennemi yasatiyo inti*har etsek yine yanacağız
Sanki ben dedim beni yaratt da bu pislik dunyada cehennemi yasasayim
Sorunun nedir anlatmak ister misin? Dinlerim.
Neyw göre şanslı peki allah saglık vwrsin bence
Hayata bidaha gelsem derdim fakir olacagıma kız olim diye (net esc olurdum)
Onlar laf attıktan sonra içten içe onlar gibi olmak istemeniz peki 🤮
Hayatı zorlaştıran insanlar tercihleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?