Evleneceğin kişinin ailesi bu kadar sorunlu, çıkarcı ve iki yüzlü ise ilişkiye devam eder miydin yoksa en baştan bitirip kurtulur muydun?

Erkek arkadaşımın aile ile tanıştım

Gitmez olaydin daha tövbe ne ben ne onlar evime gelemez dedirtten cinsler

Örnek görümce denen Melek yüzlü uyanık biz evdeyken bizim evin vanasını kapatıp İSKİ'yi arayınca tutuşup beni mutfağa sokup gizlice kaşla göz arasında vanayı açıp sular gelmiş diyo halbuki arıza biliyoruz iki gündür mk duşta kaldım ben bu canım yüzünden ya ıslak mendile silindim felan k or

Abisini kötüleyip ağır hasta deyip hastaneye yatirmam için uğraşıyorlar gözümü korkutmaya calisiyolar seni döver doğrar felan yalan mk sırf malk mülk davasına yarışı yaptırıp anne kız vasıf olup çökmek calisiyolar mk kalpsizleri benimkine çok üzüldüm yanındaki dusmanlari ama oysa onlar için çabalamis uğraşmış

Annesi de kız kardeşi de kocalarını yani enişte ve kayınpederi aldatmış şaka gibi mk bide namuslu ayağına takililirlar bana laf ederler kendileri yemediği yaprak kalmamış.

Yok evlenme çocuk yapma korun iş kurmayın hastaneye yatir bu evden gidin dedikodu olur ayagina bizim aramızı bozmaya da çalıştılar

Evdeyken kız kardeşi olcak cadi baskın yapar gibi geliyor hesap soruyor ortayı niye kitliyosunyz felan filan dua etsin çocukları var küçük masum savunmasız dua etsin görümce gelin kaynana savaşları terörü mk dünyasında bitmedi huzursuzum ya düğüne bile gelsinler istemiyorum ama maalesef benimki daver edicem gelirlerse gelsinler dedi ama ben istemiyorum yüzüme. İyi arkadan iş çevirip iki yüzlü sahte samimiyet insanları lan

Güncellemeler
3 ay
Ama adamı seviyorum mk nasıl olcak o canım gormuyo en yakını ailesi canı bildikleri sırf mal mülk için kullajiyor hasta süsü verip yatırıp vasif olyp cokcekler buda yetmez gibi babası yaşaması için bir işlem tetkik var onu onaylamayip ölmesine yoz yore gire izin vermişler ve benimkine dememmisler sonradan öldükten sonra Dr soluyo niye yapmadınız adam yasayacakti diye babasını bile sırf mal mülk davrwsina ofnya sinir ildum
Evleneceğin kişinin ailesi bu kadar sorunlu, çıkarcı ve iki yüzlü ise ilişkiye devam eder miydin yoksa en baştan bitirip kurtulur muydun?