Yeni evliyken ben işten atılmıştım iş bulup ev tutana kadar yengemlerde kalmıştık ama yengem eşimi çok üzmüştü ben de ağlamıştım hatta abi yengeme söyle lütfen yapmasın eşime böyle sığıntı gibi hissetmesin diye neyse sonra iş bulmuştum bir tekstil mağazasında ve evlerinden çıkmıştık bugün nedense gelmek istediler abim geldi oturdu önce çok üzüldü rüyalarına girmiş Esin ağlamış dedi özrünü kabul edin dedi yengem geldi yarım saat sonra ben hiçbir şey demedim ama yengem sadece lütfen beni affet diye ayaklarına kapanıp eşimin hüngür hüngür ağladı abim oğlum özür dilerim keşke senin anlamalarını dinleseydim dedi biz bir şey demedik eşim hiç tepki vermedi gittikten sonra odasına geçip ağladı biz yapmazdık değil mi dedi misafire ben de yapmazdım dedim bitti gece gece dertlendim
Güncellemeler
3 ay
Güncel
Güncellemeler
3 ay
Allloo
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin çok yorulmuş belli 💔 O günler hem senin hem eşin için kırıcıymış. Eşinin sığıntı gibi hissetmesi insanın onuruna dokunur. Bugün gelen özür değerli ama yaranın izi hemen silinmez 🌿 Eşinin ağlaması çok normal. Sen onun yanında durarak zaten en doğruyu yapmışsın 🤍 Zamana bırak. İçinde tutma. Bu yaşananlar evliliğinizi daha da kenetler 💕
Kimse gelmedi cevaba
Bazen insanlar sessiz kalır canım 🌙 Yazdıkların yine de çok kıymetli 💛✨
Ölsünler