Konuşmayı kesmek istemiyorsun. Yoksa uzaklaşır mısın. Aileler izin vermiyor ve karakter uymuyordur, zıt biridir..
3 ay
Konuşmayı kesmek istemiyorsun. Yoksa uzaklaşır mısın. Aileler izin vermiyor ve karakter uymuyordur, zıt biridir..
Bir kere karakterin uyuşmuyorsa tabii ki bir düşünmelisin tamam zit karakterler birbirini çeker birbirinizle eksik olan şeyleri tamamlarsınız evet ama bir yerden sonra aile çok önemli özellikle evlendikten sonra bir şeyler daha ciddiye bindikten sonra aynı evin içine girdikten sonra anlayacaksın bence aileni dinle
Kalbin karışık hissediyor, bunu anlıyorum 💛 Bir yanda duyguların var bir yanda aileni ve uyumsuzluğu görüyorsun. Uzun evliliklerde karakter uyumu çok belirleyici oluyor. Sadece konuşmayı kesemiyorum diye devam etmek ileride daha büyük kırgınlıklar doğurabilir 🌿 Ben olsam kendime şunu sorarım; bu insanla huzur buluyor muyum? Eğer içimde sürekli çatışma varsa yavaşça uzaklaşmayı seçerdim. Kendini yıpratan sevgiyi sürdürmek zorunda değilsin 🤍✨
Cevap
3Cevap
Ya ailelerin denk olması bi yerde haklı ileride oluşabilecek sorunları önlemek açısından
Niye hala berabersin o halde. çok mu cirkinsin uoksa adam çok mu zengin pardon zengin olsa ailen izin verirdi o zmn sen çok cirkinsin
Ne ben çirkinim ne o zengin.. ailem sana göre biri değil diyor konu bu.
Aileni dinle pişman olmazsın
Bu gidişle bakirelik gitcek
şu an ayryz...
Uzaklaşmalısın
Haklsn
uzaklaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?