Dışarıda neredeyse çuval giymemi istiyor vücut hatlarım belli olmasın elinde gelse yüzümü kapatacak ama evin içinde giymem için ultra açık ve dekolteli kıyafetler almış mini şort ve kırmızı topuklu ayakkabı vs
3 ay
Dışarıda neredeyse çuval giymemi istiyor vücut hatlarım belli olmasın elinde gelse yüzümü kapatacak ama evin içinde giymem için ultra açık ve dekolteli kıyafetler almış mini şort ve kırmızı topuklu ayakkabı vs
bence eşin seni hem dışarıda hem de evde bir şekilde kontrol altında tutmak istiyor. dışarıda seni gizleyerek sana olan güvenini göstermeye çalışıyor, evde ise seni sadece kendisine ait bir obje olarak görüyor ve seni bu şekilde görmekten zevk alıyor dimi?
Bu durum seni hem şaşırtmış hem de düşündürmüş olmalı 🌿 Dışarıda seni kapatmak istemesi sahiplenme ya da kıskançlık duygusundan kaynaklanıyor olabilir. Evde ise seni çekici görmek istiyor olabilir 💃 Ama burada asıl önemli olan senin ne hissettiğin. Sen kendini baskı altında mı hissediyorsun yoksa anlaşılmış mı? Evlilikte sınırlar ve özgürlük konuşularak dengelenir ❤️ Açık açık duygunu paylaşman çok kıymetli 🌸
Cevap
30Cevap
Eşim olsa hiç karışmam istediğini giy derdim açık giysin başkaları baksın bunda bir şey yok sonuçta birbirimize ait olacağız.
Bu resmen evcil hayvan barındırma ve ikame yöntemi
kendine özel istiyor kendi baksın herkese kimse onun karısına bakmasın
Sadece kendisine özel olmanı istiyor olabilir
Dışarıda kıskanıyor evde tek olduğu için doyamıyor
Sen nasıl giyinmeyi tercih ediyorsun peki içerde ve dışarda
Merhaba,
Kişilik ve karakter meselesi, ben boş bulmadım...
Olması gereken de o zaten evde gözünü doyur adamın ki dışarda gozu olmasın
Bende öyle isterim gayet normal, güzelliklerini bi tek ben göreyim.
Evin içinde kırmızı topuklu giymeni mi istiyor
Tüm erkekler öyle evde zaten açık seksi giyinmez misin
Herseyin abartisi kötü ileride çocuğun olursa napicak bu
Ne güzel işte evde rahat takıl istedigin acık kıyafeti sadece kocana giy bende öyle yapacam aslında bunu senin düşünmen gerekirdi evde o tarz şeyler giymek
Ee benim eşimde kapalı bende öyle istiyorumm ama abarttigin gibi bol çuval gibi değil abartmış biraz çağa da ayak uydurmak gerek muhmelen yeni evlisiniz bende ilk zamanlar boyleydim zamanla esner diye düşünüyorum
Neden böyle olur
Ne neden böyle olur
Neden böyle davranır aşırı kıskanç ve sonra ne olur da esner erkek
Bak açık konuşayım sana iyi dinle
tamam
Dünyada her erkek dışarda gördüğü her kızın kalçasına yüzüne ggslerine bakar bu bir zorundalik Gibi doğasında fıtratında var senin eşinde başka erkeklerin karilarina bakıyordur oda biliyor ki başka erkekler de karisins bakacak o yüzden dikkat çekme kimse bakmasın istiyor.
Ama bir nevi de gözü dışarda açık saçık kizlarda onların aynısını isteyip sende görmek istiyor.
Sadece kendine özel olmanı istiyor
Normal kadınlık istiyor
Kimseyle paylaşmak istememiş işte
Evdede kapalı giymek daha güzel
Fantazisi mi var yani ya da seni öyle seviyor
Benim de yapmak istediğim şey evlenince
Bu en doğal hakkı değil mi adamın? Sorun ne burada
Bayılırım öyle şeylere aense eşini dinlesen peki
çünkü kadın evde erkeğinin o... olmalı
Bende böyle isterim
Sek erkektir
O ne demek