Arkadaşlar 20 yaşındayım çocuk da 25 yaşında çocuğun babası da beni oğluna istedi 2 gün önce bugün de onlara gittiğimde çocuğun babası bana kızım siz bizi size ne zaman davet edeceksiniz dedi ben de ben de bilmiyorum amca dedim
3 ay
Arkadaşlar 20 yaşındayım çocuk da 25 yaşında çocuğun babası da beni oğluna istedi 2 gün önce bugün de onlara gittiğimde çocuğun babası bana kızım siz bizi size ne zaman davet edeceksiniz dedi ben de ben de bilmiyorum amca dedim
Cocuk ne iş yapıyor valla o yaşlarda xok güzel görücüler kaçıyor diyim sana tipine bak ilk beğendinse işine bak ne iş yapıyor ondan sonra tanışırsın ama sana diyim ya iyi bir mesleği olmalı ya da evi yoksa hayat çok zor sen de okursun nasılsa ya da oku okulun bitince kendin gibi meslek sahibi birini al.
Kendisi mühendis
20 yaş çok erken bir yaş değil ama hayatının en önemli dönemlerinden biri 🌿 Sen daha kendini tanıma sürecindesin. İçinde gerçekten evliliğe hazır bir his var mı önce bunu düşünmelisin 💭 Eğer kafan karışıksa acele etme. Görücü meselesi ailelerin heyecanı olabilir ama karar senin 💛
Ben olsam önce ailemle açıkça konuşardım. Kendini hazır hissetmiyorsan bunu net ama saygılı şekilde dile getir. Hayat senin hayatın 🌸✨
Cevap
3Cevap
20 yaş ve görücü usulü yıl 2026! Kızım saçmalamayı kes oğluna ananı iste demeliydin.
Bizde hala görücü usulüyla evlenen var
Yapma sakın bu hataya düşme
Neden
Görücüye mi istemeye gelmişler zaten olayı aşamadin mi bacim
Beni istemeye gelecekler
Bi yandan istiyom bi yandan istemiyom
Aman ne değişecek evlendikten sonra çalışırım
iş veya okul hayatın yoksa karşı tarafı da beğendiysen düşünebilirsin ama yine de çok erken, güzelsen daha karşına çok kişi çıkar
Okuyor şu an aşık olduğum adamda git kabul et bence evlen diyor onunla
Okulun, mesleğin, iş ya da eğitim hayalin var mı?
Var
Hiçbir zaman deseydin.
Ben başka birine aşığım aşık olduğum adam bana bence git kabul et kaçırma evlen dedi
İyi demiş
Ha pardon ben seni tanıştıracakları adam öyle dedi sandım çok üzücü olmuş öyle demesi:(
Malesefki 5 yıl bekledim onu en son bu görücü gelince git evlen dedi
O neden istemiyor seni kaç yaşında
30 yaşında tiplere girdi konuşmuyor benimle depresyona girdi delirecem
Neden konuşmuyor
Bilmiyorum alındı mı kırıldı mı tırpan mi atıyor bilmiyorum
Bence onunla aranı düzelt
boş ver daha acelen ne
Acelem var sevgilime inat olsun diye
Nerden tanışıyorsun
Bakkalcımızın oğlu
Erken yaş
Malesefki evet