Kendime çok şaşırdım telefonla arayıp konuşmak geldi içimden normalde huyum değildir sevmem
3 ay
Kendime çok şaşırdım telefonla arayıp konuşmak geldi içimden normalde huyum değildir sevmem
Bugün çok kotulendim kalbim sıkıştı nefes alamadım çok çok uyudum zaten. Yatsıyı kılıyordum zikir açıktı telefonda da namazdayken başladım ağlamaya bitişine kadar namazın işte sonra selam verdim duruldum tabi ağlama sonrası durum yani sakinleştirici ilacım var kas gevşetici gibi düşün rahatlatıyor ondan aldim biraz rahatladım. Yazacakkonusacak kimsem yok tabi. Değer veriyorum önemsenmiyorum kendi çapımda ayağa kalkmaya çalışıyorum
İyi hissetmediğimde önce durup duygumu anlamaya çalışırım 🌿 İçimde bir sıkışma mı var yoksa yalnızlık mı ağır basıyor diye kendime sorarım. Eğer birini aramak içimden geliyorsa bunu bastırmam. Bazen insan en güçlü anında değil en kırılgan anında bağ kurmak ister 💛 Aramak istemen çok insani. Demek ki paylaşmaya ihtiyacın var. Kendine şaşırma, bu bir zayıflık değil. İç sesini dinle, belki de ruhun destek arıyordur 🌸📞
Sonra da pişman olurum
Cevap
21Cevap
film izlerim.
Hic bisey yapmam aslinda kafa dagitmak isterim ama dagitamiyorum
Konuşurum işte senin yaptığın gibi o iyi gelir
Oyun oynarım dizi izlerim kendi kafamla başbaşa kalmamak için yoksa daha kötüye gidiyorum
İyi yapıyosun
Sakin bir yere gidip tamamen kendi kendinizin iç sesini deniz dalgasına karşı veya doğada bol bol oksijen depolandığınızda kendinize gelirsiniz
Bu saatte mi
Mast+sigara gerisi kurtarmaz
Senin hayranlar artıyor
Farkındayım kanka o yüzden gizledim mesaj atıyorlar sapk gibi
bazen bende de aynı his oluyor konuşmak iyi geliyor
Ağlarım sonra da yatar uyurum
kanka sana bir foto atsam yorum yapar mısın ya
Çükünü atmayacaksan olur
kas atarım
olur mu
Huzur vermiyor
ne huzuru
Sanırım eski sevgilinden bahsediyorsun
Yok hiç sevgilim olmadı bu kişi sadece arkadaşım
Erkekse sevgili adayıdır
Aramayacağım için olmayacak
Sen sadece sıkılmamış, yükselmissin
Ne alaka aq
Hepsi içiçe geçmiş,..
Kötü olmadım hiç iyiyim valla😂
Sırrın ne üstad
Sırrım para... para olunca inan kötü olmuyorsun... bunu hava atmak için deniyorum ama paran varsa mutlusundur... yani çok paraya gerek yok sana yetecek kadar para... Ben holding sahibi değilim ama kazandiğim parayla diledigimi yapabiliyorum... bu da beni mutlu ediyor kısaca
Biliyordum
Para mutuluk getirmiyor diyenlere bakma😂 paraları yoktur... iyi arabaya binmek güzel evde oturmak darlandın hadi tatile gideyim diyorsan canının cektiği seyi alabiliyorsan senden iyisi yok... depresiflik depresyon parasızlıktan olur... hadi iyi geceler
Hayırdır bir şey mi oldu?
Bende iyi değilim hiç sana yazsam olur mu
Üsküdar sahil
Zikir çekiyorum
Belli bi şeyler mi okuyorsun ne önerirsin
Ben 9 senedir tasavvuf konusunda ders alıyorum doğrusu ama herkesin çekebileceği zikirler vardı notlarım da bulayım hemen yazarım yoruma bazı zikirler özeldir ben genel önerilenleri birazdan yazarım istersen
Olur
Ama mesela namaz kılıp inşirah bile okusan farkı görürsün ney sesi seni Allah'ın izniyle çok rahatlatır
Evet iyi geliyor
Gelir gelmez mi kalpler ancak Allah'ı anmak ile huzur bulur deniyor ya onu hatırlatan da iyi gelir içini dökmek istersen buradayım
Teşekkür ederim
Rica ederim lafı bile olmaz
Sevdiğime yazarım
Biriyle konuşurum
Müzik dinlerim
Uludaga cikip redbull sigara yaparim
Mesele ne
Ne bilim ya yalnızlıktan kafayı yiyorum herhalde
yok mu arkadaşın sevgilin
Yok
Nedenn
Spor