Boşanalı 7 ay oldu evimi düzenimi eski kocamı özlüyorum. Onun için fark eden hiçbir şey yok hayatına devam ediyor. Niye boule
3 ay
Erkekler kadınlar gibi değil duygusal olarak çok etkilenmezler eğer ayrılma sebebi çok kötü ise ve kötü bir hayatınız oldu ise şükür etmiş bile olabilir sana tavsiyem sende geçmişi unutup hayatına bakmalısın elbet seni anlayacak ilgi ve değer verecek birini bulacaksın
Kadınlar daha çok etkilendiklerini belli ederler onda da vardır da belli etmez. Birde ne sebepten nasıl ayrıldınız vs oda önemli. Sen resmiyette bitirmişsin ama kafanda bitirmemişsin. Kafanda bitir. Tatile git yardımı olur
Boşanmak büyük bir yas süreci 🥀 Sen sadece eşini değil alışkanlıklarını, ev düzenini, “biz” halini özlüyorsun. Bu çok insani ve çok gerçek 💔 Onun hayatına devam ediyor görünmesi, acı çekmediği anlamına gelmeyebilir. Erkekler duygularını farklı yaşayabiliyor. Sen şu an kaybın içindesin ve kalbin toparlanmaya çalışıyor 🌿 Kendine yüklenme. Özlemek geri dönmek zorunda olmak demek değil. Önce kendi düzenini yeniden kurman gerekiyor. Sen yeniden kök salabilirsin, buna inanıyorum 💛
Cevap
14Cevap
Ben de boşandım. Yeniden eski hayata alışmak zor olabiliyo maalesef. Acele etme alışırsın
İnsan alıştığı şeylerden ayrılması zor oluyor. İstersen bir konuş eski eşinle.
İnsan genelde böyledir hayatındaki büyük değişikliklere hemen ayak uyduramaz
Sen unutmamak için çaba harcıyorsun o yüzden
Kadınlar duygusal varlıklar o yüzden
Çünkü bizim size ihtiyacımız yok
Geçmişi düşünmek yerine geleceğe odaklan.
mesela ne özlüyorsun?
Yazık sana
Neden bosandin
Dertleselim mii
Sadece arzuluyon bence
sende alışırsın ne kadar süre evli kaldınız
Kaç yıllık evliydin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?