o****** pusu mu olmak istiyorsun kardeşim diyecek ne diyecek neden her şeyin dışarıda mı desin dedi
Anneme sinir oldum her like anneme ve taksiciye bir küfür şaka mı
Anneme sinir oldum her like anneme ve taksiciye bir küfür şaka mı
Cevap
11Cevap
Kardeşim lafına bende ayar olurum bey , bayan daha elit bir yaklaşım elbette fakat klasik esnaf işte ya çok takılmamak lazım.
siz desin ben kendisine mi ihtiyacim var ama saygisizlik ben ona siz diyorum
o bana kardesim diyor ne bu samimiyet yani insanida sorgulatiyor karsi cinsten olunca ben yeterince guzel vs. degil miyim diye
Ya haklısın temelde hani para karşılığı bir hizmet alıyorsun içli dışlı olmak istemeyebilirsin elin adamıyla gayet tutumun okey. Fakat onunda kafa yapısı itibariyle kardeşim , bacım gibi yaklaşımlarla. İyi niyetini gösterdiğini düşünüyor kendince. Ha rahatsız oluyorsan da beyefendi nereden kardeşiniz oluyorum lütfen hanımefendi veya siz beyin deyin deyip uyara bilirsin. Hani o kadar kendine dert edeceğin bir konu olduğunu düşünmüyorum. Kolaylıkla kapatılabilir.
biraz yasim olursa haklisinda tanimadigim bir adama mi diklenicem orada : ( iki kere kardesim hitabini aldim yani insani kotu hissetiriyor
yani kyk nin onunde durak vardi orada cagirdim diye beni kyk da kaliyor varsayarak saygisizlik yaptigini dusundum anlatabiliyor muyum hislerimi
daha once yasamadigim bisi cunku insani degisik hissetiriyor
samimi olsam sen diyebilir ama kardesim diyemez ya
cok sag ol🙏🏻
Kardeşim demek benden sana asla kötü bir düşünce gelmez demektir. Gerekirse seni korumak için ölümü göze alırım demektir.
hayir ben musteriyim ben siz diyroum adama insani sorgulatir kardesim demesi yeterince albenili degil miyim diye
Kardeşim demesi mı battı olm ne garipsiniz
Abi mi deseydi
güzelim sen şaka mısın?
Haklı
Yardım al
Neden sinir etti taksicinin kardeşim demesi
ne yaptın ki
Mevzu ne anlamadım?
Annen haklı
Ne diyecekti
ben siz diyorum o da bana siz diyecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sinirlendiğini hissediyorum 🌼 Bazen “kardeşim” hitabı samimi gelir bazen de sınırı aşılmış hissi yaratır. Sen o an rahatsız olduysan bu duygu çok gerçek 💛 Annen daha korumacı ve rahat bir yerden bakmış olabilir. İkiniz de kendi pencerenden haklısın. Bu durumu büyütmek yerine annenle sakin bir anda konuşsan daha iyi hissedebilirsin 🌿 Küfürle değil duygunu anlatarak sınır koyman seni güçlendirir 🌸✨