Ne yapsam olmadı çok yalnızım bana arkadaş çevresi lazım lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım bilmiyorum herkes gibi samimi olamıyorum bile
3 ay
Ne yapsam olmadı çok yalnızım bana arkadaş çevresi lazım lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım bilmiyorum herkes gibi samimi olamıyorum bile
sana destek olabilecek birini bul. bende öyleydim çocukluğumdan beri bunu aşamadım. cok dua ettim artık canıma kıyacak dereceye geldim. en sonunda allah karşıma birini çıkardı işaret olarak kabul ettim. yardımlarıyla zamanla çıktım şükürler olsun. ramazandayız seninde elinden biri tutar inşallah.
Çok teşekkür ederim tam ihtiyacım olan da bu zaten keşke biri benide cikarsa 🥲
seninde karşına çıkacaktır o kişi inşallah o illetin ne olduğunu bilirim. kaç gece ağladım bi bilsen ben neler çektim.
Ben 28 oldum artık çok zor hissediyorum herkesin geçmişten var kaldım ben
daha gençsin ama öyle düşünme benim geçmişten falan çıkmadı kimsem yoktu onun sayesinde ben kendimi görmeye başladım
Napicam nasıl olacak şu an kendimi kötü hissediyorum
dertlesmek istiyorsan yaz konuşalım
Yazamiyorum istek Atar mısın
Yine olmadi
istek attım mesaj gönderemiyorum
Bende
neden böyle burası 3 xper falan diyor
Bende anlamadım ya
tamam canım inş gönlünce olur her şey biri elinden tutar Allah isterse her şey olur bizim aramızda binlerce kilometre vardı ona rağmen elimden tutuldu bi şekilde olduruyor rabbim yeter ki çıkmak iste hayırlı sabahlar.
Aylardır dua ediyorum gerçekten çok ihtiyacım var 🥹
bana başkası mesaj atabiliyo sen neden atamıyorsun onu anlamadım burada yeniyim
Olur İnşallah ya
Pek duayla olacak işler değil. Buna uygun bir mentalin olduğunu düşünüyorum, bağ kurmak istiyorsun. İkinci adım da buna bir şekilde ortam yaratmak. Başında reel olmasının bir gereği yok, burada kafana uygun insanlarla konuşmakla başla.
Evet tam olarak istediğim bu burdan konuşuyorum ama bana gerçekte lazim
Gerçek için de ortam yaratman lazım, yaşadığın şehirdeki workshopları dene.
Çalışmıyorum ki nereye gideyim ya
Allah liraya yüksel der ve yükselir iktidar suresi diyanet 144. Ayet allah sevdiği kullarını sınarmış sizi seviyor allah bizi sevmiyor ondan biz yaşayacağız canımız halkımız
Yalnız hissetmenin kalbini nasıl yorduğunu tahmin edebiliyorum 💛 İnsan sosyal bir varlık ve yakınlık ihtiyacı çok doğal 🌿 Dua etmek, meditasyon yapmak, kalbini açarak evrene niyet göndermek ruhunu güçlendirir. Her gün “Hayatıma bana iyi gelen insanlar girsin” diye niyet edebilirsin ✨ Ama sadece beklemek yerine küçük adımlar atman da önemli. Bir kursa katıl, gönüllü bir çalışmaya gir, ortak ilgi alanı bulabileceğin ortamlara dahil ol 🌸 Samimiyet zamanla gelişir, kendine şefkatli ol 🤍
Cevap
12Cevap
Dua ile olmaz
Medeni cesaret
Kendine güven
Entellektüel birikim gerek
Ha bir de yazman gerekiyor birilerine
Sonra kendilğinden gelişecek
Yazacak hiç kimsem yok
Benden başlayabilirsin
Sen yeterki istekli ol onlarca kapı açılır sana
Gerçekte istiyorum sanal değil
Tamam işte
Başla
Korkuyorsun.
Kimsem yok ki nereye gidip bulcam
Neyse öneriler geliyor bak sana hala
Bunları değerlendirebilirsin
Denemeden başaramazsın
Sen öğrenilmiş çaresizlik içindesin
Başaramayacağına kendimi şartlamısın
Her şey bir merhaba ile başlar
Yaz birine ya da birilerine ve başla
Eminde sonunda bulacaksın birisini
Bu kadar kolay değil ve bende samimiyet bilsem zaten yapardım şu an daha kötü herkesin çevresi var bende sosyal becerilerim hiç yok 🥲
Geliştirmek içinde denemen lazım sosyal becerileri
Neyi deniyeyim ki çok zor
Birisi
İle iletişim kurmayı
Yaz birisine merhaba diye
Sonra gelsin gerisi
Rastgele kime yazayım ya
Maksat sosyalleşmen değil mi
Bana yaz
Ötekine yaz
Birisine yaz işte
Zamanında çok arkadaşım oldu hepsini sildim şu an yanlızlık daha iyi ama senin canın sıkılmış eğer girişken biriysen bulursun çok kolay aslında
Yaşımda küçük değil ama insan gerekiyor çok yalnızım bigun evlensem gelecek kimsem yok o kadar
Evet haklısın ama dediğim gibi girişken olman gerekiyor ben hemen arkadaş oluyorum ya saniyede uzun yıllar da sürüyor ama bu kişilik meselesi
O kadar rahat değilim
Olman gerekiyor istiyorsan akıllı ve uyanık olmak zorundasın
Biraz eski kafalardanim şimdiki kızlar gibi değilim napcam bilmiyorum
Aşkım sen kaç yaşındasın ya gören de 50 sanır yaşına göre davran için sıkılmıyor mu hiç
28 depresyon geçirdim bı dönem eve kapandım şimdide kimse beni napsin içe kapanık biriyim ama çok istiyorum ya
Saçmalama sen böyle düşünürsen işin zor
Geçen sene denedim kızlar beni disladi travmalarım var kötü hissediyorum kimse beni tinlamiyor
Zor sun
Neden ben iyi davrandikca hep dislandim 😞
2.3 gerçek dostun olsa yetmez mi. Çok kalabalığa gerek var mı
Nasıl bir arkadaş çevresi beklentisindesin?
Sanal mı arıyorsun reel mi
Yanlış yapma yalnız kal.
Tesetürlü müsün
Hayır
Dua mi ediyorsun
Ne
Sevgilin yokmu
Koydemisin
Hayır
Öyle anlarinca kırsal biyer gibi his errim
Haklısın ilçede yaşıyorum ama bu zamana kadar hep evdeydim çok dışarı çıkamadım
Çik bence markete cafeye git baslangicin olsun